Ξένες ταινίες
«Κατά λάθος μπαμπάς» MEGA, 21.00
Οταν η κοπέλα του Σόνι Κόφαξ τον αφήνει για κάποιον μεγαλύτερο και πιο ώριμο, πρέπει να βρει τρόπο να της αποδείξει ότι επιτέλους ενηλικιώθηκε. Σε μια απεγνωσμένη, τελευταία κίνηση, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο αγόρι για να την εντυπωσιάσει. Τώρα, ο Σόνι θα έρθει αντιμέτωπος με τους μπελάδες της πατρότητας, αλλά και με μια άλλη πλευρά του εαυτού του που μέχρι τώρα αγνοούσε. Οι λύσεις που προσφέρει στα προβλήματα της ανατροφής του Τζούλιαν είναι μάλλον αντισυμβατικές, προσπαθώντας να μην επαναλάβει τα λάθη που έκαναν οι δικοί του γονείς. Πρωταγωνιστούν οι Ανταμ Σάντλερ, Τζόι Λόρεν Ανταμς, Κόουλ και Ντίλαν Σπράους, Τζον Στιούαρτ. (ΗΠΑ, 1999, 92′)
«Θανάσιμα εργαλεία: Πόλη των οστών» (Τhe mortal instruments: City of bones)
STAR, 23.00
Οταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ «Πανδαιμόνιο» στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε έναν φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους «Κυνηγούς των Σκιών», πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη Γη και στη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Κασάντρα Κλερ. Πρωταγωνιστούν οι Λένα Χίντλεϊ, Λίλι Κόλινς, Τζόναθαν Ρις Μέγερς, Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζάρεντ Χάρις. (ΗΠΑ/Γερμανία/Αγγλία, 2013, 118′)
«7 μέρες με τη Μarylin» ΣΚΑΪ, 00.45
Θέλοντας απεγνωσμένα να κερδίσει τον σεβασμό του Χόλιγουντ και να την πάρουν στα σοβαρά, η θρυλική ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε ταξιδεύει στο Λονδίνο το 1956 για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ο Πρίγκιψ και η Χορεύτρια», δίπλα στον Λόρενς Ολίβιε. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία εξερευνά μια πλευρά της Μονρόε που δεν έχουμε ξαναδεί. Πρωταγωνιστούν οι Μισέλ Γουίλιαμς, Κένεθ Μπράνα, Τζούλια Ορμοντ, Εντι Ρεντμέιν. (Αγγλία/ΗΠΑ, 2011, 99′)

HeliosPlus