Ξένες ταινίες
«Μπάτμαν και Ρόμπιν»
(Βatman and Robin) STAR, 17.15
Ο μοχθηρός Μίστερ Φριζ έχει ως μοναδική φιλοδοξία να μετατρέψει τη Γη σε ένα απέραντο παγόβουνο! Παράλληλα η διαβολική Πόιζον Αϊβι σκοπεύει να αφανίσει το ανθρώπινο είδος ώστε τελικά τα φυτά να πάρουν τον έλεγχο στα «χέρια» τους. Θα μπορέσουν άραγε ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν να αντιμετωπίσουν τους δύο σατανικούς εγκληματίες και να αποτρέψουν τον όλεθρο; Η ταινία είναι τέταρτη συνέχεια των ταινιών Μπάτμαν. Πρωταγωνιστούν οι Αλίσια Σίλβερστοουν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Κρις Ο’Ντόνελ, Ούμα Θέρμαν. (ΗΠΑ, 1998, 115′)

«Μυστικό παράθυρο» MEGA, 22.40
Η ζωή ενός συγγραφέα έχει αναστατωθεί εξαιτίας του πρόσφατου τραυματικού του διαζυγίου. Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα, όταν ένας άγνωστος σχιζοφρενής τον κατηγορεί ότι του έκλεψε τη δουλειά και γίνεται η σκιά του προκειμένου να αποδώσει δικαιοσύνη. Ο Ντέιβιντ Κεπ διασκευάζει και σκηνοθετεί το ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, όπου όπως πάντα τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πρωταγωνιστούν οι Τζόνι Ντεπ, Τζον Τορτούρο, Μαρία Μπέλο, Τίμοθι Χάτον. (ΗΠΑ, 2004, 92′)
«Parker» ALPHA, 23.00
Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρώμικα. Κι αυτό θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε. (ΗΠΑ, 2013, 118′)

HeliosPlus