Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Ο Αρης και η Κατερίνα δικαιολογούν την παρουσία τους στην γυναικολόγο της Ζωής προφασιζόμενοι ένα ψέμα ενώ ο Παύλος προτείνει να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το υπερηχογράφημα της Ζωής. Ο Αρης καταρρακώνεται με την εικόνα του μωρού αλλά και της Ζωής στο πλευρό του Παύλου ενώ και εκείνη νιώθει εγκλωβισμένη ανάμεσα στον έρωτα της για τον Αρη και στο κοινό της μέλλον με τον Παύλο.
Ξένες ταινίες
«Babylon A.D.» STAR, 22.10
Ο μισθοφόρος Τούροπ δέχεται το συμβόλαιο του ρώσου μαφιόζου Γκόρσκι και αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ορόρα, μια νεαρή κοπέλα, από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη. Στην πορεία ο Τούροπ αντιλαμβάνεται ότι η Ορόρα δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα καθώς προαισθάνεται την έκρηξη σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, καταφέρνει να οδηγήσει ένα υποβρύχιο 30 ετών και μιλάει 19 γλώσσες χωρίς να τις έχει διδαχθεί. Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, ο Τούροπ προσπαθεί να προστατεύσει την Ορόρα από τη ρωσική μαφία. Πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γέο, Μέλανι Τιερί. (Γαλλία, 2008, 90′)

«Snowpiercer» ALPHA, 23.50
Ετος 2031. Ενα αποτυχημένο πείραμα για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει οδηγήσει σε μια νέα και καταστροφική εποχή παγετώνων. Κάθε ζωντανός οργανισμός πάνω στη Γη έχει εξοντωθεί. Οι μόνοι που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν είναι οι επιβάτες του Snowpiercer, ενός τρένου με κινητήρα αέναης κίνησης, που περιφέρονται για χρόνια γύρω από τη Γη, ελπίζοντας σε μια διέξοδο. Ομως οι επιβαίνοντες της «οικονομικής θέσης» δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν και αποφασίζουν να πάρουν τον έλεγχο του τρένου και να μοιραστούν τις ανέσεις που υπάρχουν στην «πρώτη θέση». Πρωταγωνιστούν οι Κρις Εβανς, Σονγκ Κα-Χονγκ, Τίλντα Σουίντον, Τζέιμι Μπελ, Οκτάβια Σπένσερ, Γιούαν Μπρέμνερ, Τζον Χαρτ, Εντ Χάρις, Κο Ασούνγκ. (Νότια Κορέα/Τσεχία/ΗΠΑ/Γαλλία, 2013, 126′)

HeliosPlus