Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ΑΝΤ1, 21.00
Ο Μηνάς έχει τρελαθεί με την εξαφάνιση του Ηρακλή και καταφεύγει μαζί με τον Αγγελο σε όλα τα μέσα για να τον βρει. Ο Αντώνης ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στον Στρατό, ενώ οι συμβουλές των υπολοίπων τον τρομοκρατούν περισσότερο. Η Κατερίνα έχει βρει τρόπο να χρησιμοποιήσει τη λίστα του Πέτρου προς όφελός της και τον βάζει σε εφαρμογή. Ο Πέτρος με τον Χριστόφορο εμπλέκονται σε έναν τρελό αυτοσχέδιο διαγωνισμό κοκτέιλ στο μπαρ του Μηνά.


Ελληνική ταινία
«Ζητείται ψεύτης»
STAR, 22.15
Οταν ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις «χάρες» που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Οταν καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, αποφασίζει να προσλάβει έναν επαγγελματία ψεύτη! Τη θέση αυτή αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος, που με τις ψεύτικες υποσχέσεις του ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Tο κλασικό έργο του Δημήτρη Ψαθά ξαναζωντανεύει στη σύγχρονη Αθήνα. Πρωταγωνιστούν οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. (Ελλάδα, 2010, 84′)

Ξένη ταινία
«Η συμμορία των έντεκα»
ALPHA, 23.15
Για τον γοητευτικό και ταλαντούχο απατεώνα Ντάνι Οσιαν η καλύτερη ληστεία είναι πάντα η επόμενη ληστεία. Αν και δεν έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα από την αποφυλάκισή του από τις φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ, έχει ήδη βάλει στο τραπέζι τα πλάνα της επόμενης κομπίνας του. Σύντομα θα έρθει σε επαφή με τους ικανότερους απατεώνες της πιάτσας με στόχο να «χτυπήσουν» ταυτόχρονα τρία από τα μεγαλύτερα καζίνα του Λας Βέγκας, τα οποία ανήκουν στον αδίστακτο μεγιστάνα Τέρι Μπένεντικτ. Πρωταγωνιστούν οι Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Αντι Γκαρσία. (ΗΠΑ, 2001, 107′)

HeliosPlus