Ελληνική σειρά
«4ΧΧΧ4»
ΑΝΤ1, 21.05
Η Ελισάβετ επιβεβαιώνει μέσω του γκουρού ότι ο σούπερμαν είναι το τρίτο πρόσωπο στη ζωή της Λυδίας, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κοσμάς αφού ξεθυμαίνει τον θυμό του πάνω στον Αιμίλιο καταλαβαίνει ότι και οι δυο τους είναι θύματα του έρωτα. Ο Δώρος συναντά τυχαία τη Λίτσα και καταλαβαίνει ότι η Βούλα έχει πει ψέματα. Η Λούλου βρίσκει το τραπουλόχαρτο και υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τη Βούλα.


Ξένες ταινίες
«Master and Commander: Στα πέρατα του κόσµου» (Master and commander – The far side of the world) ΣΚΑΪ, 21.00
Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, στις αρχές του 19ου αιώνα, ένας βρετανός καπετάνιος ξεκινά να κατακτήσει τις θάλασσες του κόσμου. Στόχος του, να δει με τα ίδια του τα μάτια τι έχει να προσφέρει η ζωή στην άλλη άκρη της Γης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πίτερ Γουίαρ. Πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, Πολ Μπέτανι, Τζέιμς Ντάρσι, Μπίλι Μπόιντ, Λι Ινγλεμπι. (ΗΠΑ, 2003, 138′)
«Οικογένεια Μίλερ» (We’ re the Millers)
STAR, 22.30
Ο Ντέιβιντ Μπερκ (Τζέισον Σουντέικις), ένας έμπορος μαριχουάνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν τα χρήματα και όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, πρέπει να φέρει λαθραία ένα μεγάλο φορτίο με εμπόρευμα από το Μεξικό. Για να το καταφέρει αυτό χωρίς να κινήσει υποψίες έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Να δημιουργήσει μια υποδειγματική οικογένεια, επιστρατεύοντας μια σέξι, κυνική στρίπερ (Τζένιφερ Ανιστον), μια πιτσιρίκα (Εμα Ρόμπερτς) που το έχει σκάσει από το σπίτι της και έναν νεαρό (Γουίλ Πούλτερ), για να φτιάξει την οικογένεια Μίλερ! (ΗΠΑ, 2003, 101′)

HeliosPlus