Ξένες ταινίες
«Ο κυνηγημένος»
ΣΚΑΪ, 21.00
Ενα μέλος των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που έχει ειδικευτεί στις δολοφονίες, επιστρέφει από την τραυματική εμπειρία του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία και μετατρέπεται, εξαιτίας των όσων έχει βιώσει, σε κατά συρροήν δολοφόνο. Ο μόνος που έχει την ικανότητα να τον συλλάβει είναι ο πρώην εκπαιδευτής του. Πρωταγωνιστούν: Ααρον Εκχαρτ, Λίανα Λιμπεράτο, Ολγα Κουριλένκο. (ΗΠΑ/Καναδάς/Βέλγιο/Αγγλία, 2012, 95′)
«Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου»
ALPHA, 23.00
Μετά την «Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» και το «Σεντούκι του Νεκρού», οι Πειρατές της Καραϊβικής σαλπάρουν για την απόλυτη περιπέτεια. Ο γοητευτικός τυχοδιώκτης των θαλασσών Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά πιο έτοιμος από ποτέ για νέα κατορθώματα αλλά και νέες γκάφες, στην πιο θεαματική σειρά ταινιών που έγινε ποτέ για τον θρυλικό κόσμο των κουρσάρων. Η τρίτη συνέχεια των Πειρατών ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ενώ οι ακριβώς ίδιοι συντελεστές και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ στο τιμόνι της παραγωγής εγγυώνται το πολύ υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Τζόναθαν Πράις. (ΗΠΑ, 2007, 153′)
«Ξαφνική απειλή» (Sudden death)
STAR, 00.45
Ομάδα τρομοκρατών, με επικεφαλής τον πρώην πράκτορα της CIA Τζόσουα Φος, κρατά ως ομήρους τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και άλλους υψηλούς αξιωματούχους απειλώντας να ανατινάξει το στάδιο στο οποίο διεξάγονται οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος χόκεϊ στον πάγο. Ο Ντάρεν Μακόρντ, πρώην πυροσβέστης που τυχαίνει να βρίσκεται ανάμεσα στο πλήθος, αναλαμβάνει να εξουδετερώσει τους τρομοκράτες, προτού είναι πολύ αργά. Πρωταγωνιστούν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Πάουερς Μπουθ, Ρέιμοντ Μπάρι, Γουίτνι Ράιτ. (ΗΠΑ, 1995, 102′)

HeliosPlus