Ελληνική εκποµπή
«Γλυκές Αλχηµείες» ΣΚΑΪ, 19.00
Οι εορταστικές προετοιμασίες ξεκινούν από αυτό το Σάββατο, με τον Στέλιο Παρλιάρο και τις «Γλυκές Αλχημείες». Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί μια πλούσια και ιδιαίτερη σοκολατένια τάρτα-κέικ με ξερά φρούτα για τους λάτρεις της σοκολάτας ενώ φροντίζει και για τα πιτσιρίκια φτιάχνοντας τραγανά τρίγωνα σάντουιτς σε σχήμα δέντρου και μπισκοτόδεντρο. Για το τέλος, δημιουργεί μια πεντανόστιμη και δυναμωτική μους από επιδόρπιο γάλακτος. Τα γευστικότερα και εντυπωσιακότερα στολίδια βρίσκονται και εφέτος πάνω στο τραπέζι σας χάρη στον Στέλιο Παρλιάρο.
Ξένες ταινίες
«Εχετε κάνει κράτηση;»
(No reservations) ALPHA, 22.30
Η Κέιτ (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) είναι μια επιτυχημένη σεφ σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν. Για να φτάσει όμως σε αυτό το επίπεδο, είχε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις που δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον αυστηρό χαρακτήρα της, ούτε τη σχολαστική συμπεριφορά της μέσα στην κουζίνα. Ολα αυτά όμως θα αλλάξουν όταν αναγκαστεί να φροντίσει τη νεαρή ανιψιά της, που έμεινε ορφανή. Οι αλλαγές ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Ενας νέος μάγειρας, ο γοητευτικός και εκκεντρικός Νικ (Ααρον Εκχαρτ), έρχεται να δουλέψει στο εστιατόριό της, αλλά η χημεία μεταξύ τους δεν είναι η ιδανική. (ΗΠΑ, 2007, 104′)
«Ολική επαναφορά»
(Total recall) MEGA, 22.40
Ριμέικ της κλασικής sci fi περιπέτειας του Πολ Βερχόφεν. Ενας βιοπαλαιστής εργάτης που ζει μια ζωή ρουτίνας επισκέπτεται μια εταιρεία η οποία «μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα» για να ζήσει λίγο σαν μυστικός πράκτορας. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος της αστυνομίας σαν αληθινός καταζητούμενος πράκτορας. Πρόσεχε τι εύχεσαι, ένα πράγμα. (ΗΠΑ, 2012, 118′)

HeliosPlus