Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Ο Αγγέλου κλέβει τις μετοχές της Νέρμαξ και εξαφανίζεται, αφήνοντας τη Μένη σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Βλάσης πίνει για να «γιορτάσει» το διαζύγιό του και ο Δαμιανός πανηγυρίζει για την εγκυμοσύνη της Φαίης, κάνοντας σχέδια για έναν φαντασμαγορικό γάμο. Εν τω μεταξύ, ο Γιαν με την Ισμήνη βάζουν μπροστά το σχέδιό τους, για να αποκαλύψουν τα ψέματα της Μένης. Ο Αχιλλέας μαθαίνει για το συμβάν με την έκρηξη στην αυλή και σπεύδει να διαπιστώσει ότι όλοι είναι καλά. Αυτόν όμως τον περιμένει ένα μεγαλύτερο «μπαμ» από τη Ρενάτα, η οποία αποφασίζει να του μιλήσει έξω απ’ τα δόντια.
Ξένες ταινίες
«Σκοτεινός κώδικας»
(Knowing) STAR, 22.10
Το 1958στην τελετή αγιασμού ενός σχολείου, οι μαθητές κάνουν διάφορες ζωγραφιές, με σκοπό να αποθηκευτούν σε μια χρονοκάψουλα. Μια μαθήτρια όμως γεμίζει την κόλλα της με αμέτρητους τυχαίους αριθμούς.Πενήντα χρόνια μετά,το συγκεκριμένο σχέδιο της νεαρής μαθήτριας πέφτει στα χέρια του μικρού Κάλεμπ. Ο πατέρας του (Νίκολας Κέιτζ), καθηγητής το επάγγελμα, θα είναι αυτός που θα ανακαλύψει ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα προβλέπει με εξαιρετική ακρίβεια τις ημερομηνίες, τους θανάτους και τις συντεταγμένες όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών εκτός από τρία γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ακόμη και στα οποία εμπλέκονται αυτός και ο γιος του. (ΗΠΑ/Βρετανία/Αυστραλία, 2009, 101′)
«Το εξπρές του μεσονυκτίου»
(Midnight express) MEGA, 24.00
Διάσημη ταινία-κατηγορητήριο, που στηρίζεται στο αυτοβιογραφικό μπεστ σέλερ του Μπίλι Χέιζ (Μπραντ Ντέιβις) που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στην Κωνσταντινούπολη, καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά και δραπέτευσε. Οσκαρ σεναρίου για τον Ολιβερ Στόουν. Σκηνοθέτης ο Αλαν Πάρκερ. (ΗΠΑ, 1978, 116′)

HeliosPlus