Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.50
O Μπάμπης δεν ξέρει πού να δώσει την επιδότηση που έχει από το κινητό του. Στη μάνα του ή στην Ξένια; Δίλημμα!
Η Μαρίνα βάζει στοίχημα με τον Ηλία ότι μπορεί να αντέξει μια ολόκληρη μέρα χωρίς να πει κακία για την Πιλάρ.
Ο Μηνάς φρικάρει όταν ανακαλύπτει πως η Βούλα μαθαίνει κρυφά να οδηγεί μηχανάκι.
Για το χριστουγεννιάτικο θεατρικό στο νηπιαγωγείο, η Βέλη οραματίζεται να γίνει «μέντορας» και ο Αγγελος νοσταλγεί την εποχή που ήταν «προβατάκι».
Ξένες ταινίες
«Η Χιονάτη κι ο κυνηγός» (Snow White and the huntsman)
STAR, 21.00
Η βασίλισσα Ραβένα (Σαρλίζ Θερόν) χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά αλλά και τη δύναμή της και η μοναδική που υπάρχει είναι της Χιονάτης (Κρίστεν Στιούαρτ) που είναι φυλακισμένη στο κάστρο. Η Χιονάτη καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητεί καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος. Τότε η βασίλισσα στέλνει στο κατόπι της τον κυνηγό Ερικ (Κρις Χέμσγουορθ). Η εντολή της είναι μία: να βρει τη νεαρή κοπέλα και να της τη φέρει. Εκείνος δέχεται, όταν όμως βρίσκει τη λεία του διστάζει. Θα σκοτώσει τελικά την όμορφη Χιονάτη; (ΗΠΑ / Αυστραλία, 2012, 120′)
«Resident Evil: Retribution» (Resident Evil: Η τιμωρία)
MEGA, 24.00
Ο θανατηφόρος ιός του Οργανισμού Ομπρέλα συνεχίζει να καταστρέφει τον πλανήτη Γη. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας είναι η Αλις (Μίλα Γιόβοβιτς). Περιτριγυρισμένη από εχθρούς, συνεχίζει να καταδιώκει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία από το Τόκιο ως τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και τη Μόσχα. Με τη βοήθεια καινούργιων συμμάχων και παλιών φίλων, η Αλις θα πρέπει να επιβιώσει ώστε να αποδράσει από έναν εχθρικό κόσμο στο χείλος της καταστροφής. (ΗΠΑ, 2012, 95′)

HeliosPlus