Παγκόσµιο Κύπελλο Συλλόγων
ΕΡΤ2, 19.00
Στη μάχη των ημιτελικών ρίχνεται η πρωταθλήτρια ΕυρώπηςΡεάλ Μαδρίτης,η οποία αντιμετωπίζει τηνΑλ Τζαζίρααπό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ενηµερωτική εκποµπή
«360°» ALPHA, 24.00
Πριν από λίγα χρόνια, οι λιγοστοί κάτοικοι των Πρεσπών, κυρίως κτηνοτρόφοι και ψαράδες, αντιμετώπισαν προβλήματα επιβίωσης. Για να σταματήσουν την ερήμωση των χωριών τους, πήραν τη μεγάλη απόφαση να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν. Ξεκίνησαν μια συνεργασία που αγκάλιασε όλους τους φορείς, όλα τα επαγγέλματα, όλους τους κατοίκους της απομακρυσμένης περιοχής και οδήγησε σε μια αρμονική συνεργασία ακόμα και με τους γειτονικούς λαούς στην Αλβανία και στην ΠγΔΜ.


Ελληνική σειρά
«Παρθένα ζωή» ANT1, 19.00
Η Ζωή προσπαθεί να εμψυχώσει τον Αρη, όμως εκείνος αποφασίζει να διακόψει οριστικά το στήσιμο της νέας εταιρείας μετά τις φήμες για την ανάμειξή του στην εξαφάνιση του Θωμά. Η Ζωή και ο Παύλος τσακώνονται για την επίσκεψη της Ζωής στη γυναικολόγο μαζί με τον Μάκη, ενώ ο Αρης πέφτει σε κατάθλιψη μετά την αποτυχία του.


Ξένη ταινία
«Child44» STAR, 21.00
Η ταινία μάς μεταφέρει στο πολιτικά φορτισμένο περιβάλλον της Σοβιετικής Ρωσίας το 1953. Οταν ο γιος ενός φίλου του βρίσκεται νεκρός, ο ντετέκτιβ της σοβιετικής μυστικής Αστυνομίας Λέο Ντεμίντοφ (Τομ Χάρντι) υποπτεύεται τους ανωτέρους του για συγκάλυψη της αλήθειας. Το κράτος κάνει τα στραβά μάτια και χαρακτηρίζει τα βάναυσα εγκλήματα ατυχήματα. Οταν ο Λέο αρχίζει τις ερωτήσεις, υποβιβάζεται και εξορίζεται σε ένα πόστο της επαρχίας μαζί με τη σύζυγό του. Η παραγωγή της ταινίας φέρει την υπογραφή του Ρίντλεϊ Σκοτ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Τομ Ρομπ Σμιθ. (Τσεχία / Βρετανία / ΗΠΑ / Ρωσία, 2015, 137′)

HeliosPlus