Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Η ώρα του γάμου της Σύλβιας και του Μάκη έφτασε! Αλλά ακόμα και στα σκαλιά της εκκλησίας τα εμπόδια και τα απρόοπτα δεν σταματούν. Θα καταφέρουν τελικά να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα μετά από μια αποκάλυψη-σοκ για τη Σύλβια; Θα μπορέσει ο Δαμιανός να σταματήσει το μυστήριο; Την ίδια ώρα, μετά από έναν καβγά της Αιμιλίας με τη Μένη, αρχίζουν να… πέφτουν κορμιά στη μάχη.



Ξένες ταινίες
«Κώδικας τιµής» (Men of honor)
STAR, 22.10
Ο Καρλ Μπρασίρ (Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ) εγκαταλείπει την πατρική εστία αναζητώντας καλύτερη ζωή με μοναδικά εφόδια ένα αυτοσχέδιο ραδιόφωνο και τη συμβουλή του πατέρα του: «Να είσαι πάντα ο καλύτερος». Αφού καταταγεί στο Ναυτικό, θα ξεκινήσει την προσπάθεια να γίνει ο πρώτος αφροαμερικανός δύτης στην ιστορία του αμερικανικού Ναυτικού. Το πρώτο μεγάλο εμπόδιο του είναι η έντονη κόντρα του με τον Μπίλι Σάντεϊ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), τον δυναμικό εκπαιδευτή του, γνωστό τόσο για τα ηρωικά του κατορθώματα όσο και για τον αχαλίνωτο χαρακτήρα του. (ΗΠΑ, 2000, 120′)
«Hunt for eagle one 2: Crash point»
MEGA, 24.00
Αδίστακτοι τρομοκράτες έχουν κλέψει μια νέα, υψηλής τεχνολογίας συσκευή κατά της αεροπειρατείας, που δίνει τη δυνατότητα στον εναέριο έλεγχο κυκλοφορίας να κλειδώνει τα όργανα του πιλοτηρίου και να κατευθύνει το αεροπλάνο από το έδαφος. Οταν ο στρατός μαθαίνει τα σχέδια των τρομοκρατών να το χρησιμοποιήσουν για να συντρίψουν ένα επιβατικό αεροσκάφος, η ομάδα κρούσης Eagle One αναλαμβάνει δράση ξανά και επιστρέφει στην περιοχή των επαναστατών για να βρει και να πάρει πίσω την πολύτιμη συσκευή. (ΗΠΑ, 2006, 86′)

HeliosPlus