Ελληνική σειρά
«Παρθένα ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Το σχέδιο του Αρη αποκαλύπτεται και όλη η ομάδα προσπαθεί να ετοιμάσει το σάιτ της νέας εταιρείας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ο Τάσος πηγαίνει στη Σοφία μια παλιά τους φωτογραφία από τη Μάνη, που μέσα όμως βλέπουν και τον πατέρα τής Ζωής. Η Σοφία γίνεται κουρέλι καθώς οι άσχημες αναμνήσεις την κατακλύζουν και ζητεί από τον Τάσο να την καταστρέψει για να μην τη δει ποτέ η Ζωή. Η Κατερίνα προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Ζωή είναι πράγματι έγκυος και επισκέπτεται τον Μάκη στον φούρνο.


Ξένες ταινίες
«Νυχτερινός ανταποκριτής»
(Nightcrawler) ALPHA, 23.00
Το χρονικό ενός «δημοσιογράφου» (Τζέικ Τζίλενχααλ) που με τη βοήθεια μιας βιντεοκάμερας και ενός ανιχνευτή κλήσεων της Αστυνομίας βιντεοσκοπεί σκηνές φρίκης στο Λος Αντζελες και πουλά το υλικό στα ανάλογα τηλεοπτικά κανάλια. Σενάριο – σκηνοθεσία Νταν Γκίλροϊ. (ΗΠΑ, 2014,111′)
«Ακραίες καταστάσεις»
(Extremes measures) STAR, 00.30
Γυμνός, αποπροσανατολισμένος, με ένα μπρασελέ νοσοκομείου στο χέρι και μια πρόσφατη χειρουργική ουλή, ένας μυστηριώδης άνδρας κάνει μια νύχτα την εμφάνισή του στο νοσοκομείο όπου εφημερεύει ο γιατρός Γκάι Λάθαν (Χιου Γκραντ). Τελικά ο μυστηριώδης άνδρας πεθαίνει, όμως ο Γκάι δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του. Οταν μερικές μέρες αργότερα ζητεί να εξετάσει τον φάκελό του, ανακαλύπτει πως έχει εξαφανιστεί. Αγνοώντας τις συμβουλές της φίλης και συναδέλφου του Τζόντι Τράμελ (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), συνεχίζει τις έρευνές του που τον οδηγούν έξω από το γραφείο του επιφανούς χειρούργου Λόρενς Μίρικ (Τζιν Χάκμαν), που είναι και επικεφαλής πειραματικών χειρουργικών προγραμμάτων. (ΗΠΑ, 1996, 109′)

HeliosPlus