Σειρές
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ1, 18.50
Ο Σαλβαδόρ κρύβει από την Ντιάνα τη συνάντησή του με τον δον Ρικάρντο για τη μεταβίβαση των μετοχών. Αν και τον βασανίζουν οι αμφιβολίες, βάζει πάνω από όλα την ασφάλεια της Ντιάνα. Η Μαρίνα εμφανίζεται στο σπίτι της Σίλια για να της πει ότι η Αουρόρα κοιμήθηκε σπίτι της. Φαίνεται στενοχωρημένη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και υπόσχεται να απομακρυνθεί από την Αουρόρα.

«Παρθένα Ζωή» ANT1, 19.00
Η Ζωή προβληματίζεται με την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του Παύλου απέναντί της.Ο Αρης κατηγορεί τη Μαρίνα πως δεν φέρεται καλά στη Στεφανία, η οποία έχει πάντα άλλη συμπεριφορά όταν βρίσκεται μπροστά ο Αρης. Ο Μίλτος ενημερώνει τον Βίκτωρα πως τσέκαρε όλη τη διαδρομή που έκανε και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού κάμερες.
Ταινίες
«The hunger games: Φωτιά» Star, 21.00
Η Κάτνις Εβερντιν έχει επιστρέψει σπίτι ασφαλής μετά τη νίκη της στους 74ους Αγώνες Πείνας μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα Μέλαρκ. Η νίκη τους σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν μια «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας η Κάτνις αισθάνεται ότι η επανάσταση σιγοβράζει αλλά η Κάπιτολ έχει ακόμα τον έλεγχο καθώς ο πρόεδρος Σνόου προετοιμάζει τους 75ους Αγώνες Πείνας! (ΗΠΑ, 2013, 140′)
«Brave» Alpha, 21.50
Η Μέριντα είναι η ατίθαση κόρη του γενναίου βασιλιά της Σκωτίας Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Ελινορ. Επίσης είναι καταπληκτική τοξότης και αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή. Οταν όμως αψηφήσει ένα αρχαίο έθιμο, που είναι ιερό για τους ευέξαπτους άρχοντες της Σκωτίας, θύελλα αντιδράσεων θα προκληθεί σε ολόκληρη τη χώρα. (ΗΠΑ, 2012, 81′)

HeliosPlus