Σειρές
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Alpha, 21.50
Η Βούλα περνάει μια νύχτα στην αυλή καθώς ο Μηνάς την κλείδωσε έξω και αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα…
Μαύρη μέρα θα ξημερώσει για τον Αγγελο και τη Βέλη, και συγκεκριμένα… «Μαύρη Παρασκευή». Οπως είναι αναμενόμενο, ο Αγγελος θα οργανώσει ολόκληρο σχέδιο για να προλάβει τις προσφορές και θα βάλει τη Βέλη σε μπελάδες.
«Criminal minds» Σκάι, 24.00
Η ομάδα BAU ταξιδεύει στο Κάνσας για να διερευνήσει την εξαφάνιση μιας 16χρονης από το σπίτι της. Ο βασικός ύποπτος για την απαγωγή της κοπέλας είναι ο πατέρας της, ο οποίος έχει μακρά ιστορία προβλημάτων με τον νόμο, και ένα παρελθόν γεμάτο ληστείες, δολοφονίες, ακόμα και επαφές με τη Μαφία.


Ταινίες
«Zodiac» Star, 23.45
Ενας serial killer που δρα στο Σαν Φρανσίσκο παραπλανά με επιτυχία τις αστυνομικές αρχές με τους περίπλοκους γρίφους του και αυτοαποκαλείται «Ζόντιακ». Παράλληλα, ο Ρόμπερτ Γκρέισμιθ, που είναι καρτουνίστας και εργάζεται στην εφημερίδα «San Fransisco Chronicle», γνωρίζει τον Πολ Εϊβερι, αστυνομικό ρεπόρτερ. Η γνωριμία τους θα είναι καταλυτική καθώς οι δυο τους θα έχουν έναν κοινό στόχο: να ανακαλύψουν την ταυτότητα του Ζόντιακ. Μια υπόθεση που σιγά-σιγά τους γίνεται εμμονή. (ΗΠΑ, 2007, 153′)
«Ο ύποπτος της οδού Αρλινγκτον»
Mega, 24.00
Οταν η γυναίκα ενός έγκριτου καθηγητή σκοτώνεται από τρομοκρατική οργάνωση, εκείνος παρανοεί και αναζητεί παντού υπόπτους. Πολιτικών διαστάσεων θρίλερ της παλιάς καλής σχολής του Αλαν Τζέι Πάκιουλα, με καλό καστ αποτελούμενο από τους Τζεφ Μπρίτζες, Τιμ Ρόμπινς, Τζόαν Κιούζακ, Χόουπ Ντέιβις. Πρώτη ταινία του Μαρκ Πέλινγκτον, που αργότερα σκηνοθέτησε τον «Χρησμό της πεταλούδας». (ΗΠΑ, 1999, 112′)

HeliosPlus