Σειρές
«4xxx4»
ANT1, 23.00
Η Ανδρονίκη και ο Μάξιμος συναντιούνται σε μια ερημική παραλία και ο Μάξιμος νομίζει ότι της σώζει τη ζωή. Ο Νικήτας σκάει τη βόμβα στη Βούλα ότι έχει μια κόρη που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του. Ο Αιμίλιος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων της Βερόνικας για τις απιστίες της και η σχέση τους περνάει μια ακόμα κρίση.
«Criminal minds»
ΣΚΑΪ, 24.00
Η ομάδα BAU με τον νέο της αρχηγό, τον Mateo Cruz, ταξιδεύει στη Βαλτιμόρη για να εξιχνιάσει ένα έγκλημα που μάλλον δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ενας νεαρός άνδρας βρέθηκε να τριγυρνά αποπροσανατολισμένος και τραυματισμένος κοντά σε μια απομονωμένη αποθήκη. Τα σημάδια που φέρει πάνω του υποδεικνύουν ότι έχει υποστεί λοβοτομή!


Ταινίες
«Απρόσκλητος επισκέπτης»
Star, 22.10
Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούργια αρχή. (ΗΠΑ, 2013, 91′)
«Το γυάλινο σπίτι» Mega, 24.00
Οταν οι γονείς της Ρούμπι και του Ρετ Μπέικερ σκοτώνονται σε αυτοκινητικό δυστύχημα, τη φροντίδα τους αναλαμβάνουν η Εριν και ο Τέρι Γκλας, οι καλύτεροι φίλοι των γονιών τους, οι οποίοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις υλικές ανάγκες των παιδιών. Ετσι μετακομίζουν στην έπαυλη της οικογένειας Γκλας στο Μάλιμπου, ένα σπίτι πολλών δωματίων, στο οποίο όμως όλοι μοιράζονται την ίδια κρεβατοκάμαρα, πράγμα το οποίο βάζει σε σκέψεις τη Ρούμπι. (ΗΠΑ, 2001, 108′)

HeliosPlus