Σειρές
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ1,18.50
Η Φραντζέσκα ανακαλύπτει το ματωμένο μαντήλι και ζητεί από τον Λουίς να μάθει τι συνέβη στη συνάντηση με την Μπεατρίς και εκείνος της λέει την αλήθεια. Η Φραντζέσκα τον πιστεύει, όμως τα γεγονότα τους προλαβαίνουν, τον συλλαμβάνει ο επιθεωρητής Βελάσκο. Η εκδοχή του Λουίς συγκρούεται με τη μαρτυρία του Γκαμπριέλ. Παρ’ όλα αυτά, η Φραντζέσκα, προς έκπληξη των αδελφών της, υπερασπίζεται την αθωότητα του Λουίς.
«Παρθένα Ζωή» ANT1 19.00
Μετά τα ψεύτικα μηνύματα προς την Κική, η Ζωή απογοητεύεται εντελώς από τον Παύλο και του ζητάει να μην την ενοχλήσει ξανά. Ο Παύλος δεν μπορεί να καταλάβει την ξαφνική αλλαγή στη στάση της και προσπαθεί να της μιλήσει. Πέφτει όμως στα χέρια της Χρυσάνθης που θέλει να τον «ανακρίνει» ώσπου να καταλάβει τι μέρος του λόγου είναι.


Ταινίες
«Το δαχτυλίδι της φωτιάς» Star, 21.00
Οταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων –γνωστών ως Καϊτζού –αρχίζουν να εφορμούν από τη θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ, τα Γιάγκερ! (ΗΠΑ, 2013, 118′)

«Τοτέλειο χτύπηµα» ΕΡΤ1,22.10
Ενας διάσημος εκτιμητής τέχνης (Τζέφρεϊ Ρας), που δεν έχει φίλους και δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, γνωρίζεται με μια αγοραφοβική γυναίκα (Σίλβια Χεκς) που του ζητεί επίμονα να εκτιμήσει την κινητή περιουσία της. Κάτι θα αλλάξει στην καλοκουρδισμένη ζωή του. Μυστήριο, έρωτας και μια απροσδόκητη ανατροπή στην πολυαγαπημένη ταινία του Τζιουζέπε Τορνατόρε, μια μεγάλη επιτυχία της χρονιάς της. (Ιταλία, 2013, 131′)

HeliosPlus