Σειρές
«Το Τατουάζ» Alpha, 21.00
Ο Θεοχάρης παθαίνει σοκ με την απόφαση της Αννας, ενώ η Βέρα προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος αγωνίζεται να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι πίσω από τις απειλές για την κόρη του, τη Λήδα, βρίσκεται ο Τόνυ.
«4xxx4» ANT1, 23.00
Η Λυδία στον πλανήτη του σούπερμαν… τον ονειρεύεται διαρκώς και ο Μάξιμος αναρωτιέται. Η Βερόνικα νιώθει ενοχές που ζήλευε την πρώην τού Αιμίλιου, καθώς πιστεύει ότι είναι νεκρή, αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή με τον Αιμίλιο και λέει «ναι» στην πρόταση γάμου. Η Παρθενία αποφασίζει να ξαναμοιράσει την τράπουλα. Καλεί όλα τα κορίτσια στο γραφείο της και τους αποκαλύπτει ότι γράφει βιβλίο για το στοίχημα.


Ταινίες
«Λάρισα εμπιστευτικό» Star, 22.10
Για χρόνια, η ζωή στην Πεζούλα και στη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Ομως το τελευταίο διάστημα τα δύο χωριά έξω από τη Λάρισα βρίσκονται σε… εμπόλεμη κατάσταση. Πλέον ένας τοίχος έχει χτιστεί ώστε κανείς να μην μπλέκεται στη δουλειά του άλλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Καλλικράτης ενώνει τα δύο χωριά την ώρα που μαίνεται η διαμάχη για το πού θα εγκατασταθεί το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού. (2012, 91′)
«Σατανική συνάντηση» Mega, 24.00
Ο Τζον είναι ένας απογοητευμένος οικογενειάρχης που σύντομα θα βρεθεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Η συζυγική ζωή του είναι για κλάματα, οι γύρω του τού φέρονται υποτιμητικά και σύντομα θα χάσει και τη δουλειά του. Στον δρόμο του θα βρεθεί ο Ρίτσι, θα τον παρασύρει σε ένα φονικό γαϊτανάκι, θα τον κάνει να αμφισβητήσει τα πάντα αλλά και να σηκώσει επιτέλους το ανάστημά του. (ΗΠΑ, 2012, 90′)

HeliosPlus