Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Ο Μάκης αγνοείται και η Ζωή φεύγει από την Travelfun για να τον ψάξει. Οταν τον βρίσκουν όμως, εκείνος αποκαλύπτει σε όλη την οικογένεια πως είδε τη Ζωή να φιλιέται με τον Παύλο. Ο Αρης υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω από την αντίδραση του Βίκτωρα στο συμβούλιο και θέλει να ανακαλύψει αν ο Θωμάς είχε κάποια ανάμειξη. Μετά από παρότρυνση της Φοίβης, η Ζωή παραιτείται από τη δουλειά της.

«Τατουάζ»
Alpha, 21.00
Η Αννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο Αγγελος, με παρότρυνση της Τατιάνας, ξαναβρίσκεται ερωτικά μαζί της, αργότερα όμως η προσβλητική συμπεριφορά της τον εξοργίζει. Ο Ορφέας ζητάει επίσημα το χέρι της Ελένης, κάνοντας ευτυχισμένους τον Παύλο και τη Μάρθα.
Ξένες ταινίες
«Βαρομετρικό χαμηλό» Alpha, 23.00
Ο καταδρομέας Γκάμπι καλείται να σώσει μια ομάδα ορειβατών που έχουν αποκλειστεί στα χιονισμένα βουνά του Κολοράντο. Αυτό που δε γνωρίζει, όμως, είναι ότι η ομάδα των αποκλεισμένων δεν είναι τυχαίοι ορειβάτες, αλλά μια οπλισμένη και επικίνδυνη ομάδα κακοποιών. (ΗΠΑ, 1993, 101′)
«Απόλυτη διαγραφή» Star, 23.00
Ο Τζον Κρούγκερ είναι αστυνομικός με πείρα στα προγράμματα προστασίας μαρτύρων. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει την προστασία της Λι Κούλεν, νεαρής γραμματέως. Η Λι ανακάλυψε πως στελέχη της εταιρείας συνεργάζονταν με διεφθαρμένους κυβερνητικούς παράγοντες για την πώληση οπλικών συστημάτων. Ο Κρούγκερ ταξιδεύει με τη Λι στη Νέα Υόρκη και σύντομα ανακαλύπτει πως μια αμείλικτη καταδίωξη βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καθώς κάποιοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν τη νεαρή κοπέλα να καταθέσει στο δικαστήριο. (ΗΠΑ, 1996, 105′)

HeliosPlus