Ξένες ταινίες
«Shrek AΝΤ1, 21.00
O Σρεκ με την πριγκίπισσα Φιόνα βρίσκονται στον μήνα του μέλιτος, έχοντας παρέα μόνο τον Γάιδαρο να τους ενοχλεί. Δεν θα αργήσει όμως να φτάσει πρόσκληση από τους γονείς της Φιόνα, τον βασιλιά Χάρολντ και τη βασίλισσα Λίλιαν, που τους καλεί να τους επισκεφθούν στο βασίλειό τους, στη Χώρα του Πέρα Μακριά. Εκεί θα μπλέξουν στα σατανικά σχέδια της Καλής Νεράιδας που θέλει να ξεφορτωθεί τον Σρεκ για να μπορέσει ο γιος της, ο Πρίγκιπας Γλυκούλης, να παντρευτεί τη Φιόνα… (ΗΠΑ, 2004, 82′)
«Χόμπιτ: Ενα αναπάντεχο ταξίδι»
Αlpha, 22.00
Το βασίλειο του Ερεμπορ απειλείται από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Ο Μπίλμπο Μπάγκινς αποφασίζει να το σώσει με όσες δυνάμεις διαθέτει. Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου και του γενναίου πολεμιστή Θόριν Δρύασπη, αρχηγού μιας ομάδας δεκατριών νάνων, το ταξίδι για το Μοναχικό Βουνό ξεκινά, προκειμένου να ανακτήσουν τον έλεγχό του. Η διαδρομή τους θα τους φέρει στην επικίνδυνη Ερημιά και σε τόπους όπου τα Τελώνια και τα Ορκ καραδοκούν. (ΗΠΑ, 2012, 153′)
«Διχασμένο κορμί» Mega, 22.50
Ενας άνεργος ηθοποιός (Κρεγκ Γουόσον) θα μπλέξει σε μια απίστευτη περιπέτεια απάτης και εγκλήματος από τη στιγμή που δέχεται να φυλάξει το υπερπολυτελές σπίτι ενός αγνώστου. Για ακόμη μία φορά ο σκηνοθέτης Μπράιαν Ντε Πάλμα «υιοθετεί» ιδέες του Αλφρεντ Χίτσκοκ, μετρ του σασπένς, για ένα δικό του σενάριο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ψυχαγωγικό. Παίζει και η Μέλανι Γκρίφιθ σε ρόλο πορνοστάρ με καλή ψυχή.(ΗΠΑ, 1984, 89′)
Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος,
16.00, Novasports2HD
Oλυμπιακός – ΠΑΟΚ,
20.30, Novasports1HD

HeliosPlus