Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00

Ο Ηλίας αποφυλακίζεται, αλλά τα μπλεξίματα της οικογένειας Σοφοκλέους με την αστυνομία δεν τελειώνουν. Ο Δαμιανός έχει βάλει στόχο να βρει όλα τα αρχεία του Διάκου και είναι έτοιμος να καταδώσει όποιον του σταθεί εμπόδιο, ακόμα και πίσω από την πλάτη της Φαίης. Επόμενος στόχος του η αποπομπή της Αιμιλίας από την εταιρεία.


«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
AΝΤ1, 23.00
Πέντε «χωρισμένοι» και εντελώς διαφορετικοί άνδρες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν επιτέλους την απόλυτη ελευθερία.
Πιστεύουν ότι μόνοι τους θα είναι καλύτερα: ανέμελοι, ξένοιαστοι και ευτυχισμένοι! Ή μήπως όχι; Είναι αυτό που τελικά θέλουν ή αυτό που νομίζουν ότι θέλουν; Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιδιόμορφη συγκατοίκηση και τι θα γίνει μόλις εισβάλουν στη ζωή τους οι πρώην, τα παιδιά τους, οι τέως εραστές, οι μαμάδες, τα πεθερικά και ένα… σκυλάκι;
Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα
ΑΕΚ – Ατρόμητος
19.30, Novasports1HD
Ξένες ταινίες

«Ο ύποπτος της οδού Αρλινγκτον»

Mega, 23.00
Οταν η γυναίκα ενός έγκριτου καθηγητή σκοτώνεται από τρομοκρατική οργάνωση, εκείνος παρανοεί και αναζητεί παντού υπόπτους. Πολιτικών διαστάσεων θρίλερ της παλιάς καλής σχολής του Αλαν Τζέι Πάκιουλα, με καλό καστ αποτελούμενο από τους Τζεφ Μπρίτζες, Τιμ Ρόμπινς, Τζόαν Κιούζακ, Χόουπ Ντέιβις. (ΗΠΑ, 1999, 112′)

«Ναυμαχία»
Star, 21.00

Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο όμως που αγνοούν είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. (ΗΠΑ, 2012, 116′)

HeliosPlus