Ελληνικές σειρές
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Οταν η Χαρούλα μαθαίνει από τη Λυδία ότι η Ολγα έχει κάνει τα χαρτιά της για αναπληρώτρια στην παραμεθόριο ξέρει ότι μία είναι η λύση για να την κρατήσει κοντά τους: να βρει ο Μιχάλης δουλειά. Επιστρατεύει λοιπόν όλη την οικογένεια για να τον αποκαταστήσουν επαγγελματικά.
«Κόκκινο νυφικό»
Alpha, 22.45
Δεν το περίμενε ο παπα-Φώτης να ξυπνήσει και να βρει στο μπάνιο του μια γυμνή γυναίκα, την Πόλυ. Οι κόρες του προσπαθούν να τον πείσουν ότι πρόκειται για μια σεμνή συνάδελφo από το μαγαζί με τα εκκλησιαστικά είδη, που είχε την ατυχία να σπάσουν τα υδραυλικά στο σπίτι της. Παράλληλα, η έρευνα για τους τρεις φόνους βρίσκεται σε εξέλιξη


Ποδόσφαιρο
Europa League
22.05, Μίλαν – ΑΕΚ (Ζ)
ΟΤΕ Sport 2


Ξένες ταινίες


«Παιχνίδι κατασκόπων» (Spygame)
Alpha, 23.45
Με αφορμή την προσπάθεια ενός βετεράνου αμερικανού πράκτορα (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) να σώσει από τον θάνατο έναν νεότερό του κατάσκοπο (Μπραντ Πιτ), ο Τόνι Σκοτ κάνει μια ψυχαγωγική καταγραφή της παγκόσμιας δράσης τηςCIAαπό την εποχή του Βιετνάμ μέχρι το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. (ΗΠΑ, 2001, 116′)
«ΟάνθρωποςτηςΜαντζουρίας»
(The Manchurian candidate) AΝΤ1, 24.00
Ριμέικ του κλασικού ψυχροπολεμικού θρίλερ του 1962 όπου αμερικανοί αιχμάλωτοι του πολέμου τηςΚορέας δέχονται πλύση εγκεφάλου ώστε επιστρέφοντας στις ΗΠΑ να χρησιμοποιηθούν κατά της κυβέρνησης. Εδώ ο σκηνοθέτης Τζόναθαν Ντέμι ενδιαφέρεται για τη λειτουργία των παρακρατικών αμερικανικών οργανώσεων και τις σκοτεινές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη κυβερνητικών προσώπων. Με τους Ντενζέλ Ουάσιγκτον, Μέριλ Στριπ κ.ά. (ΗΠΑ, 2004, 119′)

HeliosPlus