Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Η Φαίη επισκέπτεται τον αστυνόμο Μιχόπουλο και του δίνει ένα σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση «Διάκος Παπασταύρου». Η Αιμιλία υποψιάζεται ότι πίσω από τα δημοσιεύματα που την κατηγορούν κρύβεται όχι μόνο η Φαίη, αλλά και η Μένη. Την ίδια ώρα, η Ελλη παίρνει την οριστική της απόφαση και ετοιμάζεται να την ανακοινώσει στον Φώτη, ενώ η Βασιλίνα δέχεται να πάρει μέρος στο κόλπο της μητέρας της για να αποκτήσει τις μετοχές του Αχιλλέα.

«4XXX4»
AΝΤ1, 23.00
Ερωτισμός και μαγειρική μπλέκονται καθώς ο Λούης έρχεται στο Ραχάτι να βρει τη Βούλα. Η Ερμιόνη αναγνωρίζει στο πρόσωπο της Βούλας την παλιά συμμαθήτρια της Ανδρονίκης και το στοίχημα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Ερχεται η σειρά της Βερόνικας να παίξει και ο Μάξιμος θα έρθει αντιμέτωπος με μια γυναίκα-μυστήριο…
Ποδόσφαιρο
Champions League, Φάση ομίλων
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (Ζ), 21.45, ΕΡΤ1
Ξένες ταινίες
«Φύλακας αγγέλων»
(Machine gun preacher), Star, 21.00
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Σαμ Τσίλντερς, ενός πρώην εμπόρου ναρκωτικών ο οποίος κάνει 180 μοίρες στροφή στη ζωή του, γίνεται ο σωτήρας εκατοντάδων ορφανών παιδιών που στρατολογούνται με τη βία και ιδρύει την Οργάνωση «Αγγελοι της Ανατολικής Αφρικής».(ΗΠΑ, 2011, 118′)
«Ταυτότητα»
(Identity) Mega, 24.00
Κατά τη διάρκεια μιας βροχερής νύχτας δέκα ταξιδιώτες, άγνωστοι μεταξύ τους, καταλήγουν σε ένα απομονωμένο μοτέλ της αμερικανικής υπαίθρου, όπου ο ένας μετά τον άλλον δολοφονούνται μυστηριωδώς.Το μυστήριο τύπου «10 μικροί νέγροι» της Αγκαθα Κρίστι σε κρατά, αλλά οι μεταφυσικές διαστάσεις αποδυναμώνουν το γενικό σύνολο. Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ, με τους Τζον Κιούζακ, Ρέι Λιότα κ.ά. (ΗΠΑ, 2003, 90′)

HeliosPlus