Ξένες ταινίες
«Kοίτα ποιος µιλάει»
(Look who’s talking)Mega, 21.00
Η φωνή του Μπρους Γουίλις ως εμβρύου και στη συνέχεια νεογέννητου είναι η πρωτοτυπία τούτης της διάσημης κωμωδίας της Εϊμι Χέκερλινγκ, με την Κίρστι Αλεϊ και τον Τζον Τραβόλτα. (ΗΠΑ, 1989, 92′)

«Εγώ, ο απαισιότατος»
(Despicable me) Star, 21.00
Σε ένα όμορφο προάστιο, ανάμεσα στα σπίτια με τους λευκούς φράχτες και τα ανθισμένα τριαντάφυλλα, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο. Εκεί διαμένουν ο πανούργος Γκρου και τα απερίγραπτα κωμικά «τσιράκια» του, τα minions. Ο Γκρου μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια σχέδια και το νέο, μεγαλεπήβολο είναι να κλέψει το φεγγάρι. Προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια, τα οποία τού δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, που ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας και μίσους κινδυνεύει να πέσει ολοσχερώς. (ΗΠΑ, 2010, 92′)
«Chef» Alpha, 21.45
Ο Καρλ Κάσπερ είναι ο επικεφαλής σεφ ενός γκουρμέ εστιατορίου της Καλιφόρνιας που παρά τη δυνατή σχέση του με το προσωπικό δεν τα πάει το ίδιο καλά και με τον ιδιοκτήτη. Οταν μια κακή κριτική από τον διακεκριμένο κριτικό εστιατορίων Ράμσεϊ Μισέλ προκαλεί την έκρηξη του Καρλ και γίνεται viral στο Τwitter, ο Καρλ απολύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι, κοντά στην πρώην γυναίκα του Ινέζ και το παιδί του, με τους οποίους τελευταία είχε αποξενωθεί. Η καριέρα του έχει καταστραφεί, όμως η Ινέζ έχει μια πρωτότυπη ιδέα: να στήσει μια κινούμενη καντίνα και να διασχίσει τη χώρα προσφέροντας γκουρμέ φαγητό με τους δικούς του όρους. Σύντομα όλοι θα μάθουν ότι η… εκδίκηση δεν είναι μόνο ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αλλά μπορεί να προσφέρεται και σε καντίνα. (ΗΠΑ, 2014, 104′)

HeliosPlus