Ελληνική ταινία
«Κοινός παρονοµαστής» Σκάι, 00.15
Τέσσερις άνδρες βρίσκονται σε ένα καφενείο και η κουβέντα για τον αιώνιο πόλεμο των δύο φύλων ξεκινά. Για τον κυρ-Πλάτωνα η γυναίκα αντιπροσωπεύει ό,τι πιο ιερό, για τον Δημήτρη το εισιτήριο για μια ήσυχη και όμορφη ζωή, για τον Αλέξανδρο ό,τι πιο ποιητικό και για τον Νίκο όλες οι γυναίκες είναι πόρνες. Καθώς η κουβέντα τους εξελίσσεται, φαίνονται όλοι τους να τα γνωρίζουν όλα, εκτός από αυτό που τους συνδέει. Εκτός από τον κοινό τους παρονομαστή. (2014, 80′)


Ξένες ταινίες
«Lock-out» Star, 23.30
Η MS One είναι μια φυλακή πειραμάτων στο Διάστημα, όπου κρατούνται 500 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της Γης σε κατάσταση τεχνητού ύπνου. Οταν μια ανθρωπιστική αποστολή, στην οποία ηγείται η Εμιλι, κόρη του αμερικανού προέδρου, επισκέπτεται τη φυλακή, έρχεται αντιμέτωπη με μιαν απίστευτα βίαιη ανταρσία. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2012, 87′)
«Μαμά σε κρίση»
(Motherhood) Alpha, 02.00
H Ελίζα Γουέλς είναι μια πρώην συγγραφέας που έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα στον νέο τριπλό ρόλο της ως συζύγου, μητέρας και μπλόγκερ. Για να τα καταφέρει, έχει βάλει στην αναμονή όλη τη δημιουργικότητά της προκειμένου να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. Τελευταία όμως αρχίζει να νιώθει ότι χάνει τον εαυτό της. Τότε αποφασίζει να γράψει σε ένα περιοδικό για το τι εστί μητρότητα. Δεν γνωρίζει όμως ότι ύστερα από αυτό θα έρθουν στη ζωή της τα πάνω κάτω. (ΗΠΑ, 2009, 81′)

HeliosPlus