Ελληνική σειρά
«Σαν οικογένεια» Alpha, 13.00
Η Ελένη και η Λία αγωνιούν για το αν η μικρή Χρυσάνθη θα καταφέρει να κρατήσει το μυστικό τους. Eνα λάθος του Πέτρου πυροδοτεί την οργή του Γιώργου, ο οποίος ξεσπά στη μητέρα του. Η Χριστίνα ζητεί τη βοήθεια του Αντρέα, θέτοντας παράλληλα και τους όρους της. Ομως, άθελά της, έρχεται πιο κοντά σε αυτό που θέλει να αποφύγει. Οι προσπάθειες του Στέφανου και της Κατερίνας να βοηθήσουν τον Αλέξη ώστε να σταματήσει να πίνει δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Ο Αλέξης στοχοποιεί τον Αντρέα και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος. Η Ελένη συνεχίζει το παιχνίδι με τη φωτιά, αλλά η αντίδραση του Σάββα είναι εντελώς απρόσμενη.


Ξένες ταινίες
«Ο Διάβολος φοράει Prada»
(The devil wears Prada) STAR, 21.00
Η νεοπροσληφθείσα βοηθός γραμματέα αδίστακτης διευθύντριας περιοδικού μόδας (αντιστοίχως οι Αν Χάθαγουεϊ και Μέριλ Στριπ) προσπαθεί να επιβιώσει αντιμετωπίζοντας χίλια δυο εμπόδια. Ευχάριστη κομεντί του Ρίτσαρντ Φράνκελ στην οποία η ηρωίδα της εκδότριας είναι αμυδρώς βασισμένη στην εκδότρια του «Vogue» Αννα Γουίντουρ. (ΗΠΑ, 2006, 105′)
«Κάτω ο έρωτας»
(Down with love) ΣΚΑΪ, 23.00
Η Μπάρμπαρα Νόβακ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να εκδώσει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Κάτω ο έρωτας», το οποίο περιέχει πρακτικές συμβουλές με τις οποίες κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και παράλληλα να απολαμβάνει το σεξ αποδεσμευμένη από τον έρωτα. Ο Κάτσερ Μπλοκ, ένας αμετανόητος εργένης, μεγάλος γυναικοκατακτητής αλλά και διάσημος δημοσιογράφος, αποφασίζει να αποδείξει ότι η θεωρία της Νόβακ δεν μπορεί να ισχύει, κάνοντάς τη να τον ερωτευτεί. (ΗΠΑ, 2003, 101′)

HeliosPlus