Ξένες ταινίες
«Επικίνδυνη αποστολή 3» (Mission imposible 3)
ANT1, 21.00
Ο Ιθαν Χαντ της υπηρεσίας ΙΜF (Απραγματοποίητες Αποστολές) ξαναμπαίνει στην ενεργό δράση προκειμένου να σταματήσει τη δράση ενός εμπόρου όπλων. Η τρίτη κινηματογραφική περιπέτεια των «Επικίνδυνων αποστολών» προσφέρει πλουσιοπάροχα όλα όσα περιμένεις (και θέλεις) να δεις. Ντεμπούτο στην κινηματογραφική σκηνοθεσία του τηλεοπτικού Τζέι Τζέι Εϊμπρεχαμς. (ΗΠΑ, 2006, 118′)
«Master and commander: Στα πέρατα του κόσμου» (Master and commander – The far side of the world)
ΣΚΑΪ, 22.45
Ο Πίτερ Γουίρ σκηνοθέτησε ένα χορταστικό, περιπετειώδες θαλάσσιο ταξίδι από τη μία άκρη της Γης στην άλλη κατά τη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων και με κυβερνήτη τον Ράσελ Κρόου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά μυθιστορημάτων «Master and commander» του Πάτρικ Ο’ Μπράιαν. (ΗΠΑ, 2003, 123′)
«Παγιδευμένη στο δίκτυο 2.0» (The net 2.0)
MEGA, 24.00
Η Χόουπ Κάσιντι, μια πανέμορφη κοπέλα και εξπέρ στα κομπιούτερ, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αναλάβει επιτέλους την τέλεια δουλειά. Αντί αυτού όμως, εκεί πέφτει θύμα μιας καλοστημένης διαδικτυακής πλεκτάνης, που κυριολεκτικά την «εξαφανίζει» από προσώπου γης, σβήνοντας τα στοιχεία της από παντού. Ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό και η Χόουπ θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να λύσει το μυστήριο. Οταν ανακαλύψει τη σοκαριστική αλήθεια, θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τη ζωή της. Αλλά πρέπει να το κάνει προτού το εγκληματικό κύκλωμα σβήσει την ταυτότητά της για πάντα. Πρόκειται για το συναρπαστικό σίκουελ της επιτυχίας «Παγιδευμένη στο δίκτυο», ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τσαρλς Γουίνκλερ, γιος του Ιρβιν Γουίνκλερ, που είχε σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ. (ΗΠΑ, 2006, 92′)

HeliosPlus