Τηλεπαιχνίδι
«Still standing»
AΝΤ1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ξένες ταινίες
«O πεζοναύτης» (The Marine)
STAR, 21.00
Ο Τζον Τρίτον είναι πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού που αποστρατεύεται παρά τη θέλησή του από τον πόλεμο στο Ιράκ και επιστρέφει σπίτι. Η περιπέτεια, όμως, που τον περιμένει στην πατρίδα είναι ακόμα πιο έντονη, αφού σύντομα η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη συμμορία. Τώρα, που τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, ο Τζον πρέπει να περάσει μέσα από φλεγόμενα βενζινάδικα, ξέφρενες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και σαδιστικά βασανιστήρια για να σώσει τη γυναίκα του. (ΗΠΑ, 2006, 86′)
«Σε επιφυλακή» (The sentinel)
ΣΚΑΪ, 23.00
Η ξαφνική δολοφονία ενός στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπάρχει στην υπηρεσία κάποιος προδότης που θέλει να εξοντώσει τον πρόεδρο της Αμερικής. Οι αρχικές ενδείξεις οδηγούν προς μία κατεύθυνση, τον βετεράνο πράκτορα Πιτ Γκάρισον, και ο πρώην συνεργάτης του ξεκινά να αναζητεί τα ίχνη του. (ΗΠΑ, 2006,108′)
«Μωρό κατά παραγγελία»
(The brothers Solomon)
MEGA, 24.00
Οταν ο ετοιμοθάνατος πατέρας εύχεται να συναντήσει το πρώτο του εγγόνι προτού συναντήσει το δημιουργό του, οι αδελφοί Σόλομον θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να χαρίσουν στον πατέρα τους διάδοχο. (ΗΠΑ, 2007, 93′)

HeliosPlus