Ελληνική σειρά
«Τατουάζ»
Alpha, 21.00
Για την Αννα και τον Αλέξανδρο, μια φιλική γνωριμία μέσω Facebook εξελίσσεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Η Αννα ζει μόνιμα στην Αγγλία και είναι παντρεμένη με τον Τόνυ, ενώ ο Αλέξανδρος είναι ελεύθερος και ζει στην Αίγινα, τόπο καταγωγής και της Αννας. Η Αννα, έχοντας προβλήματα στον γάμο της με τον Τόνυ, αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Αλέξανδρο. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος και αμοιβαίος. Η Αννα αποφασίζει να χωρίσει τον άνδρα της και να ζήσει για πάντα μαζί του στην Αίγινα, αλλά ξαφνικά ένας φόνος ανατρέπει τα πάντα και οΑλέξανδρος εξαφανίζεται χωρίς ειδοποίηση.


Ξένες ταινίες
«Need for speed» Star, 21.00
Ο Τόμπι Μάρσαλ εργάζεται με τους φίλους του στην οικογενειακή του επιχείρηση, ενώ παράλληλα δοκιμάζει το σπάνιο ταλέντο του σε ερασιτεχνικές και αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων. Η ζωή κυλάει όμορφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα πάνω κάτω και καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα το οποίο ουδέποτε διέπραξε. Αδικα φυλακισμένος, έχει στο μυαλό του μόνο μία σκέψη: την εκδίκηση. Η ταινία είναι βασισμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατ. αντιτύπων. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2014, 125′)

«Η αρπαγή 2» (Taken 2) ΣΚΑΪ, 22.45
Τα 226 εκατ. δολάρια εισπράξεων της «Αρπαγής» (2008), με τον Λίαμ Νίσον στον ρόλο του πρώην πράκτορα που αναλαμβάνει μόνος τη σωτηρία της απαχθείσης κόρης του, είχαν ως αποτέλεσμα μια κατώτερη «συνέχεια», σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν, με φόντο την Κωνσταντινούπολη. (Γαλλία, 2012, 84′)

HeliosPlus