Ελληνική σειρά

«Σαν οικογένεια» Alpha, 13.00
Ο Μηνάς πείθει τη Στέλλα να μη φύγει ακόμη από την Κύπρο. Ο Ανδρέας αρνείται να δεχθεί ότι, τόσα χρόνια, η Χριστίνα ήξερε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας και του το έκρυβε. Ο Αλέξης δεν πιστεύει ότι η Ελένη δεν γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της Μάγδας και αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία που θα τον οδηγήσει σε μια αποκάλυψη. Η Μαρίνα θυμάται άλλο ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στη λύση του μυστηρίου του εφιάλτη της.


Ξένες ταινίες

«Χωρίς ελπίδα διαφυγής» (A perfect getaway) STAR, 23.15
Ο ονειρικός μήνας του μέλιτος ενός νεόνυμφου ζευγαριού στη Χαβάη μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη. Το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα από τα πιο απόμερα μονοπάτια οδοιπορίας του νησιού, το οποίο διασχίζουν κατασκηνώνοντας σε διαφορετικά μέρη κάθε βράδυ. Οσο βαθύτερα μπαίνουν στο μονοπάτι τόσο λιγότερους οδοιπόρους συναντούν. Η ηρεμία της καθημερινής ζωής στη ζούγκλα ταράσσεται όταν ένα ελικόπτερο της αστυνομίας προσγειώνεται στο μονοπάτι και τους πληροφορεί πως ψάχνει για ένα ζευγάρι περιπατητών, το οποίο έχει ήδη διαπράξει πολλαπλούς φόνους στην περιοχή αφαιρώντας από τα θύματά τους τα δόντια και τα δακτυλικά αποτυπώματα. (ΗΠΑ, 2009, 93′)

«Οι αδιάφθοροι» (The untouchables)
ANT1, 00.30
Αστυνομική περιπέτεια «εποχής» του Μπράιαν Ντε Πάλμα που αναφέρεται στην προσπάθεια του κυβερνητικού πράκτορα των ΗΠΑ Ελιοτ Νες (Κέβιν Κόστνερ) να συλλάβει τον βαρόνο του υποκόσμου Αλ Καπόνε (Ρόμπερτ Ντε Νίρο). Τεχνική αρτιότητα, πανάκριβα σκηνικά και κοστούμια, μουσική Ενιο Μορικόνε και ένας θαυμάσιος Σον Κόνερι που για τον ρόλο του έμπειρου αστυνομικού που βοηθά τον Νες κερδίζει το Οσκαρ. (ΗΠΑ, 1987, 111′)

HeliosPlus