Ξένη σειρά

«Client list»
MEGA, 00.10
Καλλίγραμμη μητέρα δύο παιδιών αναζητεί εργασία για να ξεχρεώσει δάνεια και πιστωτικές κάρτες όταν ο άνδρας της την παρατά. Η ανάγκη είναι λοιπόν που σπρώχνει τη Ράιλι Παρκς να ξεκινήσει δουλειά σε ένα σπα της επαρχίας του Τέξας, όπου ζει. Σύντομα θα ανακαλύψει από έμπειρες συναδέλφους ότι τα «εξτραδάκια» μπορούν να της προσφέρουν περισσότερα χρήματα.
Ξένες ταινίες
«Hell boy IΙ: η χρυσή στρατιά»
STAR, 21.00
Μετά από μια μακρά περίοδο ανακωχής ανάμεσα στους ανθρώπους και στο αθέατο βασίλειο της Μπεθμόρα, οι δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι σε ένα ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο. Ενας αδίστακτος δυνάστης συγκεντρώνει μια πανίσχυρη στρατιά από πλάσματα του Κάτω Κόσμου και κηρύσσει τον πόλεμο στην ανθρωπότητα. Ο γεννημένος στις φλόγες της κόλασης δαίμονας Hellboy και η ομάδα του, καλούνται να σώσουν τη Γη από την ανταρσία. Για άλλη μια φορά ο πύρινος ήρωας θα συμμαχήσει με τους θνητούς με στόχο να σώσουν την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις του Σκότους. Ωστόσο, όντας πλάσμα ανάμεσα στο ανθρώπινο και στο φανταστικό και ο ίδιος, θα βρεθεί σύντομα να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή που ξέρει και ένα άγνωστο πεπρωμένο που τον καλεί. (ΗΠΑ/Γερμανία, 2008, 108′)
«Ολέθρια σχέση» (Fatal attraction)
ΑΝΤ1, 24.00
Ο Νταν Γκάλαχερ, επιτυχημένος δικηγόρος, απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή με τη σύζυγό του και την κόρη του. Κάποιο βράδυ και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού γνωρίζεται με την Αλεξ, μία δυναμική αλλά μοναχική γυναίκα. (ΗΠΑ, 1987, 119′)

HeliosPlus