Ελληνικές σειρές
Σαν οικογένεια
ALPHA, 13.00
Η Κατερίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Αντρέα, αλλά η παρουσία της Xριστίνας δεν της το επιτρέπει. Ο Πέτρος δεν έχει πιστέψει λέξη από όσα του είπε ο Λουκάς για την Κατερίνα, σε αντίθεση με τον Γιάννη, ο οποίος έχει διαφορετική γνώμη γι’ αυτήν. Η Μαρίνα, που ετοιμάζεται για πρόβα νυφικού, προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις υιοθεσίας της. Ο Στέφανος που βλέπει παντού εχθρούς συνεχίζει να υποψιάζεται τον Πέτρο, ενώ ο Σάββας συνεχίζει να περιτριγυρίζει απειλητικά τη Λία. Η Μάγδα καταφέρνει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το πώς και από ποιους οργανώθηκε η δολοφονία τού βουλευτή.

Οι συμμαθητές
(τελευταίο επεισόδιο)
ANT1, 20.00
Πριν από τρία χρόνια μια νοικοκυρά άνοιξε την πόρτα της σε έναν εκπαιδευτή σκύλων, που τελικά ήταν παλιός συμμαθητής της. Και από τότε οι ζωές τους και όλης της παρέας δεν θα ήταν ποτέ ξανά ίδιες. Στο σημερινό, τελευταίο, επεισόδιο οι «Συμμαθητές» αποφοιτούν και από την «τελευταία τάξη», παίρνοντας τα τελευταία μαθήματα ζωής. Οι ανατροπές δεν θα σταματήσουν καθώς οι «Συμμαθητές» έρχονται αντιμέτωποι με τις τελευταίες τους και πιο σημαντικές επιλογές αλλά και με μεγάλες αλήθειες που θα ανατρέψουν τα πάντα. Η Μαριλένα παντρεύεται. Θα διαλέξει την ήρεμη ευτυχία που της προσφέρει ο Δημήτρης ή την πραγματική της ζωή με όλα τα προβλήματα και τις ευθύνες που αυτή φέρνει μαζί της;


Ξένη ταινία
«Φόνος στον Λευκό Οίκο»
(Murder at 16.00)
STAR, 00.45
Μυστήριο και ίντριγκα σε «εύπεπτο» αλλά κοινότοπο αστυνομικό θρίλερ του Ντουάιτ Λιτλ με τους Γουέσλεϊ Σνάιπς, Νταϊάν Λέιν, Αλαν Αλντα κ.ά. (ΗΠΑ, 1197, 99′)

HeliosPlus