Ελληνική σειρά



Σαν οικογένεια
ALPHA, 13.00
Η Λία πείθει τον Λευτέρη να ερευνήσει ξανά την υπόθεση της νεαρής πόρνης. Ο Σάββας μαθαίνει την απόφαση του υφισταμένου του και παίρνει τα μέτρα του. Οι ερωτικές στιγμές που ζει η Νίκη με τον Γιάννη την κάνουν να πάρει πλέον οριστικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Μηνά. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες και καθοριστικές για τις ζωές τους. Η Κατερίνα εκτιμά όλο και περισσότερο τον Πέτρο. Η σχέση τους, όμως, προκαλεί την καχυποψία και την οργή τού Γαλανού. Ωστόσο, ο Λουκάς είναι αυτός που θα στήσει τη βρώμικη παγίδα. Η Μαρίνα γνωρίζει την Ελένη στη Λία. Έτσι, μητέρα και κόρη συναντιούνται για πρώτη φορά.


Ξένες ταινίες


«Ο μαύρος γάτος του έρωτα»
(Second chance / La chance de ma vie)
ΕΡΤ2, 22.15
Ο Ζιλιέν Μονιέρ έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παρότι είναι ένας πολύ πετυχημένος σύμβουλος γάμου, δεν μπορεί να κρατήσει καμία γυναίκα στη ζωή του για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Η Τζοάνα Σορίνι θα το ανακαλύψει αυτό την ημέρα που θα τον γνωρίσει. Μια καριέρα στο αποκορύφωμά της, μια ερωτική ζωή στο απόγειό της, όλα όσα ήξερε μπορεί να πάρουν άλλη τροπή. Η ταινία του Νικολά Κις έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Γαλλία, ξεπερνώντας τα 1.000.000 εισιτήρια. (Γαλλία, 2010, 83′)
«Θεέ μου, τι σου κάναμε;»


(Qu’est-ce qu’on fait au bon dieu?)
STAR, 22.20
Ενας Αραβας, ένας Εβραίος, ένας Κινέζος και ένας Αφρικανός είναι οι υποψήφιοι γαμπροί για τις κόρες ενός κλασικού ζευγαριού λευκών γάλλων καθολικών. Τα ευτράπελα που ακολουθούν φτιάχνουν το εύθυμο κλίμα μιας ταινίας-εισπρακτικό φαινόμενο σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Σε σκηνοθεσία Φιλίπ Λε Σοβερόν, με τους Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί κ.ά. (Γαλλία, 2014, 90′)

HeliosPlus