Τηλεπαιχνίδι
«Ρουκ Ζουκ»
ΑΝΤ1, 15.00
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια το «Ρουκ Ζουκ» επέστρεψε, βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και με καινούργια στοιχεία. Κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν 2 ομάδες των 5 ατόμων. H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα «Ρουκ Ζουκ» και το παιχνίδι ξεκινά.


Ελληνικές σειρές
«Σαν οικογένεια»
Alpha, 13.00
Η απροσδόκητη επίσκεψη της Κατερίνας στο ξενοδοχείο του Ανδρέα δεν αναστατώνει μόνο τον ίδιο αλλά και τον Γιώργο. Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως η ιστορία του Γιάννη με τη Νίκη όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά μόλις τώρα αρχίζει. O Στέφανος έχει αρχίσει να ενοχλείται από τον τρόπο που κινείται ο Πέτρος, τόσο στη δουλειά όσο και γύρω από το οικογενειακό του περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, η Ράνια προσπαθεί να μάθει τον λόγο που όλες οι αιτήσεις υιοθεσίας της Μαρίνας έχουν απορριφθεί. Εν τω μεταξύ ο Σάββας έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τη Λία, που σφίγγει σιγά-σιγά τον κλοιό γύρω από την οικογένειά της και έτσι εκείνη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.


Ξένες ταινίες
«Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον»
(The curious case of Benjamin Button)
STAR, 22.20
Στη Νέα Ορλεάνη του 1918 ένα μωρό γεννιέται σε ηλικία 80 χρόνων και όσο τα χρόνια περνούν μεγαλώνει… μικραίνοντας. Συγκινητικό παραμύθι του Ντέιβιντ Φίντσερ εμπνευσμένο από ένα διήγημα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ. Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο ζωής δίπλα στην Κέιτ Μπλάνσετ. Οσκαρ καλλιτεχνικής διεύθυνσης (σκηνικών), οπτικών εφέ και μακιγιάζ. (ΗΠΑ, 2008, 153′)
«Δόλωμα γένους θηλυκού»
(Stone) ΣΚΑΪ, 23.30
Καλοφτιαγμένο δράμα του Τζον Καράν με ήρωες έναν αστυνομικό (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) και έναν κατάδικο (Εντουαρτ Νόρτον). Στον ρόλο του τίτλου η Μίλα Γιόβοβιτς. (ΗΠΑ, 2010, 105′)

HeliosPlus