Ξένη σειρά
«Client list»
MEGA, 00.10
Καλλίγραμμη μητέρα δύο παιδιών αναζητά εργασία για να ξεχρεώσει δάνεια και πιστωτικές κάρτες όταν ο άντρας της την παρατά. Η ανάγκη είναι λοιπόν που σπρώχνει τη Ράιλι Παρκς να ξεκινήσει δουλειά σε ένα σπα της επαρχίας του Τέξας, όπου ζει. Σύντομα θα ανακαλύψει από έμπειρες συναδέλφους ότι τα «εξτραδάκια» μπορούν να της προσφέρουν περισσότερα χρήματα.

Ξένες ταινίες
«Το ηφαίστειο»
(The volcano)
ΣΚΑΪ, 21.00
Ενας σεισμός στο Λος Αντζελες είναι ο πρώτος κρίκος σε μια αλυσίδα τρομακτικών φυσικών καταστροφών που πρόκειται να επακολουθήσουν. Ενα ηφαίστειο εκρήγνυται ξαφνικά και απειλεί την πόλη με ολικό αφανισμό. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν είναι ο Μάικλ Ρορκ, ο υπεύθυνος εκτάκτων αναγκών του Λος Αντζελες, και η γεωλόγος Εϊμι Μπαρνς. (ΗΠΑ, 1997, 104′)
«Απληστοι γείτονες»
(Good people) STAR, 22.20
Ενα ζευγάρι Αμερικανών στο Λονδίνο (Τζέιμς Φράνκο, Κέιτ Χάντσον) μπλέκει άσχημα όταν αποφασίζει να καρπωθεί τα λάφυρα ενός πεθαμένου εγκληματία. Eύπεπτο αστυνομικό θρίλερ του Χένρικ Ρούμπεν Γκενζ. (ΗΠΑ, 2014, 79′)
«The Bang-Bang Club»
ΕΡΤ2, 23.30
1994. Νότια Αφρική. Ο Νέλσον Μαντέλα έχει μόλις αποφυλακιστεί και κατά τους τελευταίους αιματηρούς μήνες του απαρτχάιντ οι εντάσεις σταδιακά αυξάνονται. Φυλετικές σέχτες, με την υποστήριξη της λευκής κυβέρνησης, κηρύττουν αιματηρό πόλεμο μεταξύ τους και στους δρόμους του Σοβέτο αντηχούν πυροβολισμοί. Μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται το Bang-Bang Club, τέσσερις νέοι (λευκοί) δημοσιογράφοι που δημοσιοποιούν το μακελειό που ρήμαξε τους δρόμους της πόλης τους. Η ταινία βασίζεται στο «The Bang-Bang Club: Snapshots from a Hidden War» των Γκρεγκ Μαρίνοβιτς και Γιοάο Σίλβα. Επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. (Γερμανία / Καναδάς / Νότια Αφρική, 2010, 99′)

HeliosPlus