Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» Alpha, 21.00
Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι ετοιμάζονται για διακοπές και αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι όλων θα είναι υπέροχο, όμως τελικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα φαντάζονταν. Και ενώ οι Τριαντάφυλλοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο, ο Χριστόδουλος ζητάει απ’ τους Χαμπέους υπό την απειλή του όπλου να τον οδηγήσουν εκεί για να πάρει την εικόνα. Οι Τριαντάφυλλοι δεν θέλουν να πουν ότι την εικόνα την έχουν ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία και να κινδυνεύσουν, οπότε αρχίζουν τα ψέματα. Ο Χριστόδουλος καταλαβαίνει ότι τον κοροϊδεύουν και προσπαθεί να τους κάνει να ομολογήσουν. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι αντιστέκονται σθεναρά, αλλά η πίεση μεγαλώνει.


Ξένες ταινίες
«Η Χιονάτη και ο κυνηγός» (Snow white and the huntsman)
STAR, 22.20
Πριν από δέκα χρόνια, η εκθαμβωτική βασίλισσα Ραβένα σκότωσε τον βασιλιά την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τώρα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της αλλά και τη δύναμή της. Και η μοναδική που υπάρχει, φυλακισμένη στο κάστρο τόσα χρόνια, είναι η καρδιά της Χιονάτης, της κόρης του βασιλιά. Μια νέα, αποδομημένη ανάγνωση-διασκευή του πασίγνωστου παραμυθιού των αδελφών Γκριμ, της «Χιονάτης». Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρούπερτ Σάντερς. (ΗΠΑ, 2012, 120′)
«Η διερμηνέας» (The interpreter)
Alpha, 22.45
Μια διερμηνέας στον ΟΗΕ (Νικόλ Κίντμαν) ακούει κάτι που δεν πρέπει και βρίσκεται στον πυρήνα μιας πλεκτάνης. Το FBI παίρνει τον λόγο και ο Σον Πεν καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Στιβαρό storyline, ελκυστικοί σταρ, στρωτή σκηνοθεσία (Σίντνεϊ Πόλακ). (ΗΠΑ, 2005, 130′)

HeliosPlus