Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ANT1, 17.45
Η Ελισάβετ είναι τυχερή γιατί στο μπαρ υπάρχει ένας γιατρός που τη βοηθάει αμέσως. Με το που ανακτά τις αισθήσεις της, αυτή και ο γιατρός έχουν μια ιδιαίτερη στιγμή. Ο Παύλος με τον Αμβρόσιο έχουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης. Παράλληλα, ο Φίλιππος κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στην Αγάπη και αυτή ενθουσιάζεται με τη χειρονομία του. Οι γυναίκες στο σπίτι έχουν απορροφηθεί πλήρως από το μεξικάνικο σίριαλ και ο Παύλος φτάνει στα όριά του.


Ξένες ταινίες
«Οικογένεια Μίλερ» (We ‘re the Millers)
Star, 22.20
Ο έμπορος μαριχουάνας Ντέιβιντ Μπερκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο. Εχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Επιστρατεύει μια σέξι, κυνική στρίπερ, μια πιτσιρίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, και έναν νεαρό παρθένο, για να φτιάξει την οικογένεια Μίλερ! (ΗΠΑ, 2013, 101′)
«Ο αρχηγός του εγκλήματος»
(Force of execution)
ALPHA, 22.40
Ενας αρχηγός του εγκλήματος θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στη φήμη που φέρει το θρυλικό του όνομα και στην επιθυμία του να ξεφύγει πια από την εγκληματική ζωή, στην οποία όμως οφείλει την «αυτοκρατορία» του. Σύντομα ωστόσο θα βγει από αυτό το δίλημμα, όταν ένας νέος παίκτης κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο απειλώντας ευθέως να αλλάξει τις ισορροπίες. Τώρα είναι που ο καθένας θα χρειαστεί να μετρήσει τους πραγματικούς εχθρούς και τους πραγματικούς συμμάχους, αφού για δύο «ηγέτες» που διεκδικούν τη μία και μόνη αρχηγία, μόνο ένας είναι αυτός που μπορεί στο τέλος να την κατακτήσει. (ΗΠΑ, 2013, 92′)

HeliosPlus