Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Alpha, 21.00
Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, μια περίεργη υπόθεση λαμβάνει χώρα στη γειτονιά της Νικολέτας και εκείνη σπεύδει να λάβει μέρος στην εξιχνίασή της, όμως μια μεγάλη έκπληξη την περιμένει. Το ταξίδι της Λένας και του Σίμου στην Κρήτη εξελίσσεται τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι είχαν σχεδιάσει. Η Βούλα ψήνει επιτέλους τον Μηνά να φύγουν έστω για ένα τριήμερο διακοπές. Αλλά πάνω που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, ο Μηνάς τής φέρνει πεσκέσι ένα ζευγάρι που πρέπει να φιλοξενήσουν. Ο Ηλίας και η Μαρίνα μπαίνουν σε σκληρές διαπραγματεύσεις για το πού θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο, είναι στα αλήθεια απαραίτητο για ένα ζευγάρι να κάνει κάθε χρόνο διακοπές μαζί.
Ξένες ταινίες
«Το νησί» (The island) STAR, 22.20
Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και η Σκάρλετ Τζοχάνσον εγκλωβίζονται στις «κλειστές» εγκαταστάσεις μιας υπηρεσίας που δήθεν προστατεύει τους μοναδικούς επιζήσαντες από την οικολογική καταστροφή του πλανήτη. Απλοϊκή περιπέτεια του Μάικλ Μπέι, αλλά παρακολουθείται ευχάριστα. (ΗΠΑ, 2005, 130′)

«Παιχνίδια δολοφόνων»
(Assasination games) MEGA, 22.50
Ο Μπραζίλ και ο Ρόλαντ Φλιντ είναι οι δύο καλύτεροι δολοφόνοι στον κόσμο αλλά άγνωστοι μεταξύ τους. Ενώ ο Φλιν είναι εξαίρετος σκοπευτής, ο Μπραζίλ είναι εξειδικευμένος στο μαχαίρι. Αυτοί οι δύο δολοφόνοι θα έχουν μια δύσκολη συνεργασία και θα γίνουν ο εφιάλτης του καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών. (ΗΠΑ, 2011, 120′)
«Απόλυτος κίνδυνος» (The sum of all fears) ANT1, 00.30
Η πρώτη υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ στην οποία κυριαρχεί ο απόηχος της τρομοκρατικής ενέργειας του Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη είναι μια καλογυρισμένη μεταφορά του μυθιστορήματος του Τομ Κλάνσι, με τον Μπεν Αφλεκ στον ρόλο του αναλυτή της CIA Τζακ Ράιαν ενώ προσπαθεί να αποτρέψει τον πυρηνικό όλεθρο. (ΗΠΑ, 2002, 112′)

HeliosPlus