Εκποµπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 08.45
Γιατί ο καφές με παγάκια επηρεάζει διαφορετικά τον οργανισμό μας; Λέμε στοπ στην ημικρανία του καλοκαιριού. Πώς επιδρά το καλοκαίρι στην εμφάνιση πονοκεφάλου; Τι μπορούμε να κάνουμε; Βελτιώνουμε τη στάση του σώματος και τη διάθεσή μας. Τι δείχνουν οι τελευταίες επιστημονικές μελέτες για τη σύνδεση στάσης του σώματος και ψυχολογικής κατάστασης;
Ξένες ταινίες
«Γκοστμπάστερς 2» (Ghostbusters 2)
MEGA, 21.00
Συνέχεια της πασίγνωστης κωμωδίας «Γκοστμπάστερς», όπου περίεργα φαντάσματα αναστατώνουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης, οπότε μπαίνουν στο στόχαστρο μιας ομάδας κυνηγών φαντασμάτων, των Γκοστμπάστερς (Χάρολντ Ράμις, Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ). Ο Αϊβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, είναι και εδώ σκηνοθέτης. (ΗΠΑ, 1989, 100′)
«Μετά την επόµενη µέρα» (The day after tomorrow)
Star, 21.00
Περιπέτεια οικολογικής καταστροφής του Ρόλαντ Εμεριχ βασισμένη στη θεωρία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να μας φέρει σε μια νέα Εποχή των Παγετώνων. Οταν ο εφιάλτης αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, ο παλαιοκλιματολόγος Αντριαν Χολ θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο αλλά και τον γιο του. Πρέπει όμως να ακολουθήσει αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που θα ακολουθήσουν οι απεγνωσμένες ορδές του πλήθους καθώς μετακινούνται σε πιο θερμές περιοχές για να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία της φύσης… Με τους Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Γκίλενχααλ. (ΗΠΑ, 2004, 120′)
«Η µαγική νταντά» (Nanny Mc Phee)
Star, 22.20
Πολύτεκνος πατέρας και χήρος (Κόλιν Φερθ) προσλαμβάνει μια κακάσχημη νταντά (Εμα Τόμσον) που λέει λίγα αλλά κάνει πολλά γιατί είναι μάγισσα! Μια σκοτεινότερη πλευρά της «Μαίρη Πόπινς» βασισμένη στα βιβλία της Κριστιάνα Μπραντ. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2005, 120′)

HeliosPlus