Ελληνικές σειρές
«Οι συµµαθητές»
ΑΝΤ1, 21.00
Ενώ ο Ανδρέας γκρινιάζει στη Μαριλένα για το επερχόμενο ταξίδι τους στην Ελβετία, ο Αστυνόμος επισκέπτεται ξανά την Τατιάνα και την απειλεί με μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν. Η Σεσίλια και η Τότα συνεχίζουν την «επιχείρησή» τους στην ταβέρνα, όμως η χαρά τους και οι εισπράξεις δεν θα κρατήσουν για πολύ. Η Κρίστι είναι πολύ πληγωμένη μετά το συμβάν από την κοινή έξοδο Φραγκίσκου και Αιμιλίας.

«Αστέρας Ραχούλας»
ALPHA, 21.50
Η μέρα του μεγάλου αγώνα έφθασε. Ραχούλα και Παραδείσι έτοιμοι να δώσουν την «επική» τους μάχη για την κατάκτηση του «πολυπόθητου» γηπέδου. Η Μπιρμπίλω επιστρέφει στο χωριό, σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει τις διαφορές του Μπάμπη με τον Ανέστη. Η Γιώτα με την Τασία βρίσκουν την ευκαιρία και αρπάζουν τον χάρτη. Ο Αρης καταφέρνει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγώνα. Ο Ανέστης κάνει ψυχολογικό πόλεμο στους παίκτες του Αστέρα, εκμεταλλευόμενος την ένταξη του Τσότρα στον Κεραυνό. Ενώ ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δύο εξαδέλφες ψάχνοντας για τον θησαυρό βλέπουν μπροστά τους τον Μπάμπη. Αραγε πού θα καταλήξει το γήπεδο και πού ο θησαυρός;


Ξένη ταινία
«Οι καλοκαιρινές διακοπές µου» (How I spent my summer vacation)
Star, 21.00
Ενας τυπικός παράνομος της αμερικανικής μεθορίου, ο Ντράιβερ (Μελ Γκίμπσον), συλλαμβάνεται όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή Ελ Πουεμπλίτο. Εκεί γνωρίζει ένα φυλακισμένο αγόρι που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό το οποίο σύντομα θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή και των δύο. (ΗΠΑ, 2012, 84′)

HeliosPlus