Ελληνική σειρά
«Παραμύθι… αλλιώς» ALPHA, 21.00
Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα αναστατώνει ολόκληρο το παλάτι φωνάζοντας και ψάχνοντας τον αιχμάλωτο-αγαπημένο της. Με ύφος ήρωα, ο Γουλιέλμος ανακοινώνει ότι λάβωσε με το βέλος του τον άνδρα που αναζητεί. Οι στρατιώτες του λοχία ψάχνουν μέσα στο δάσος τον χτυπημένο και αιμόφυρτο πρώην αιχμάλωτο της Ελισαβέτας και ενώ είναι έτοιμοι να τον πιάσουν δύο χέρια εμφανίζονται και τον παίρνουν μακριά. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνει για τον τραυματισμό του Βαρνάβα και ανησυχεί για αυτόν.


Ελληνική ταινία
«Ο Ηλίας του 16ου» STAR, 22.20
Χαριτωμένο, εκσυγχρονισμένο ριμέικ της πασίγνωστης κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου και με τον Πέτρο Φιλιππίδη «αντικαταστάτη» του Κώστα Χατζηχρήστου δίπλα στον Θανάση Τσαλταμπάση. (2008, 120′)
Ξένες ταινίες
«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» (What women want) ΣΚΑΪ, 21.00
Εξαιτίας ενός ατυχήματος, ένας σεξιστής πλεϊμπόι (Μελ Γκίμπσον) αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να ακούει τις σκέψεις των γυναικών. Πράττει αναλόγως, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα. Χαριτωμένη φαντασία της Νάνσι Μέιερς που ποτέ δεν μας ζητεί να τη δεχθούμε στα σοβαρά και προσφέρει καλή ψυχαγωγία. (ΗΠΑ, 2000, 135′)
«Αδιέξοδο 2» (Vacancy 2) MEGA, 00.40
Χωρίς καμία υποψία για τον τρόμο που πρόκειται να ζήσουν, ο Κάλεμπ μαζί με τη σέξι αρραβωνιαστικιά του την Τζέσικα και τον Τάνερ, τον καλύτερό του φίλο, καταφθάνουν στο πανδοχείο «Μέντοου Ιν». Το απομονωμένο πανδοχείο γρήγορα μεταλλάσσεται σε παγίδα για τους τρεις φίλους καθώς ο κύριος Σμιθ και οι σαδιστές συνεργοί του καταστρώνουν το σχέδιό τους για να τους βασανίσουν μέχρι θανάτου, καταγράφοντας τα πάντα στην κάμερα. Τώρα, οι τρεις φίλοι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Ο κλοιός, όμως, κλείνει απειλητικά γύρω τους. (ΗΠΑ, 2008, 80′)

HeliosPlus