Ελληνικές σειρές
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Ρενάτα δίνει στη Χρυσάνθη όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει βρει εις βάρος του Διαμαντή, σχετικά με τις τοκογλυφίες. Αυτή η μυστική συνάντηση όμως κάνει τον Παύλο ακόμα πιο καχύποπτο απέναντι στη Χρυσάνθη, κατηγορώντας την άλλη μία φορά ότι έχει παράλληλη σχέση. Η Χρυσάνθη νιώθοντας προσβεβλημένη του μιλάει για χωρισμό. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, όταν ο Μηνάς αναφέρει την Αναστασία για σύντροφο του Ματθαίου και όχι τη Στέλλα μπροστά στους γονείς της. Τότε είναι και που μαθαίνει ότι ο Ματθαίος έχει αποκτήσει παιδί με τη Στέλλα και εξοργίζεται.

Το σόι σου
Alpha, 21.00
Η Αντωνία φιλοξενεί για λίγες μέρες την εξαδέλφη της, τη Φωτούλα, μια κοπέλα λαϊκή και όχι ιδιαίτερα μορφωμένη που τραγουδά σε πανηγύρια. Η Αντωνία, εν όψει του κυριακάτικου τραπεζιού στης Αλεξάνδρας, φοβάται τις δυσάρεστες εκπλήξεις, αν και τελικά η έκπληξη έρχεται στην ίδια τη Φωτούλα και είναι ευχάριστη. Στο πρόσωπο του Αρη βρίσκει τον άντρα που πάντα ονειρευόταν. Πώς θα τον προσεγγίσει όμως όταν τον ακούει να τη σχολιάζει για τη συμπεριφορά της; Ωρα για αλλαγή! Είναι, όμως, δυνατόν να αλλάξει τόσο ώστε να ξελογιαστεί ο Αρης ή θα υπάρξει κάτι που θα τους κρατά πάντα μακριά;
Ξένες ταινίες
«Κρησφύγετο» (Safe house)
STAR, 22.20
Ενας νεοσύλλεκτος πράκτορας της CIA (Ράιαν Ρέινολντς), υπεύθυνος για το ειδικό κρησφύγετο της υπηρεσίας του Κέιπ Τάουν, δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του όταν «φιλοξενεί» έναν βετεράνο πρώην πράκτορα που καταζητούνταν και συνελήφθη (Ντενζέλ Ουάσιγκτον). Καλογυρισμένη περιπέτεια του Ντανιέλ Εσπινόζα. (ΗΠΑ, 2012, 108′)

HeliosPlus