Ψυχαγωγική εκποµπή
«Στον δρόµο» Alpha, 17.00
Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στον δρόμο». Στη σημερινή εκπομπή η «Κονσέρβα» καταφέρνει και φτάνει ως τον Βόλο, όπου το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας ανοίγει τις πύλες του και οι κρατούμενοι ανοίγουν την καρδιά τους. Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, οι παρουσιαστές βρίσκονται στο τρένο προς Αθήνα, αφού η «Κονσέρβα» για ακόμη μία φορά μένει στον δρόμο. Αυτή η διαδρομή περιλαμβάνει μαθήματα ζωής, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να αφυπνίσουν την κοινωνία και να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς αλληλεγγύης.
Ξένες ταινίες
«Συλλέκτης οστών» (The bone collector)
Mega, 21.00
Ενας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν, αφήνοντας ίχνη με κρυφή σημασία. Ο Λίνκολν Ράιμ (Ντένζελ Ουάσιγκτον) είναι ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και σπουδαίος εγκληματολόγος. Ενας τραυματισμός όμως τον αφήνει ανάπηρο. Μια ικανή νεαρή αστυνομικός, η Αμίλια Ντόναχι (Αντζελίνα Τζολί), πείθεται ότι πρέπει να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν το νοσηρό σχέδιο του δολοφόνου. Χειρότερος εχθρός τους είναι ο χρόνος. Κανείς, όμως, δεν υπολογίζει πού ακριβώς μπορεί να οδηγεί η συλλογή οστών, με την οποία «παίζει» ο αδίστακτος δολοφόνος. (ΗΠΑ, 1999, 118′)

«Απόλυτη διαγραφή» (Εraser)
STAR, 23.10
Ο Τζον Κρούγκερ είναι αστυνομικός με πείρα στα προγράμματα προστασίας μαρτύρων. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει την προστασία της Λι Κούλεν, νεαρής γραμματέως που ως πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία Σάιρεζ. Η Λι ανακάλυψε πως στελέχη της εταιρείας συνεργάζονταν με διεφθαρμένους κυβερνητικούς παράγοντες για την πώληση οπλικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Ο Κρούγκερ ταξιδεύει με τη Λι στη Νέα Υόρκη και σύντομα ανακαλύπτει ότι μια αμείλικτη καταδίωξη βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καθώς κάποιοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν τη νεαρή κοπέλα να καταθέσει στο δικαστήριο. (ΗΠΑ, 1996, 105′)

HeliosPlus