Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ΑΝΤ1, 23.00
ΗΣτέλλα συναντά τον Αρη και του ζητεί να την αφήσει ελεύθερη κι εκείνος της λέει ότι θα φύγει από τη ζωή της.Η Κατερίνα βλέπει τη Στέλλα με τον Αρη και προσπαθεί να το πει στον Μήτσο, ο οποίος όμως την αποφεύγει επειδή συνέχεια τον εκβιάζει συναισθηματικά. Ο Ντίνος φέρνει ένα κορίτσι στο δωμάτιο του Κωστή και η Δανάη τους πιάνει. Η Στέλλα νομίζει ότι το θέμα με τον Αρη έχει τελειώσει, αλλά εκείνος εμφανίζεται με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και ζητούν να πάρουν το Μάμας για ιδιόχρηση.
Ξένες ταινίες
«Ο Ολυµπος έπεσε» (Olympus has fallen)
Star, 22.20
Μια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ, έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον αμερικανό πρόεδρο όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η πρώτη κυρία. Καθώς όμως τα γεγονότα ξετυλίγονται, η ζωή του προέδρου βρίσκεται για ακόμη μία φορά στα χέρια του Μάικ. Ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής. (ΗΠΑ, 2013, 106′)
«Ζήτημα τιµής» (Α few good men)
MEGA, 23.00
Σε μια αμερικανική βάση της Κούβας ένας πεζοναύτης που δεν άντεχε τα σκληρά γυμνάσια βρίσκεται νεκρός μετά το τρομερό καψώνι. Η υπεράσπιση των δυο ενόχων ανατίθεται σε έναν άπειρο δικηγόρο, τον υποπλοίαρχο Ντάνιελ Κάφι (Τομ Κρουζ). Αρχικά, η υπόθεση φαίνεται εύκολη, ωστόσο η ουσία της ιστορίας κρύβει περισσότερα καθώς πίσω από τους δυο ενόχους κρύβεται ο ηθικός αυτουργός. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη Νέιθαν Τζέσεπ (Τζακ Νίκολσον). (ΗΠΑ, 1992, 133′)

HeliosPlus