Ελληνικές σειρές
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 17.45
Η πολυαναμενόμενη συνάντηση της Αλίκης και της Ελισάβετ με την Αγάπη στέφεται με αποτυχία. Η Αγάπη καθιστά σαφές και στις δύο ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ. Ομως η ίδια είναι διατεθειμένη να υποκριθεί, για χάρη του πατέρα της, ότι μια φιλική ατμόσφαιρα γεννιέται μεταξύ τους. Παρά τις αντιρρήσεις της Ελισάβετ, η Αλίκη φαίνεται, για τον ίδιο λόγο, να παίζει αυτόν τον ρόλο και το σχέδιο της Αγάπης μπαίνει σε εφαρμογή.

«Παραμύθι… αλλιώς»
Alpha, 21.00
Οι απόγονοι βρίσκονται σε πανικό καθώς επιστρέφοντας στην κρυψώνα τους δεν βρίσκουν τον νέο τους φίλο και την πριγκίπισσα Αικατερίνη, η οποία αποτελεί το μοναδικό τους διαπραγματευτικό χαρτί προκειμένου να πάρουν πίσω τον Βαρθολομαίο. Το παλάτι βρίσκεται, αντίστοιχα, σε αναστάτωση με την εξαφάνιση της Αικατερίνης. Ολα ηρεμούν, όμως, με την ξαφνική επιστροφή της.
Ξένες ταινίες
«Τροία» (Troy)
Star, 22.20
1193 π.Χ. Η «Ιλιάδα» του Ομήρου όπως τη φαντάστηκε ο σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Πέτερσεν εντυπωσιάζει ως θέαμα αλλά δεν έχει τίποτε το ποιητικό. Ο Ερικ Μπάνα υποδύεται τον Εκτορα, ο Μπραντ Πιτ τον Αχιλλέα, ο Σον Μπιν τον Οδυσσέα και ο Πίτερ Ο’ Τουλ τον Πρίαμο. (ΗΠΑ, 2004, 147′)
«Μάρτυρες δολοφονίας» (Break out)
Mega, 23.10
Δύο παιδιά γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας σε ένα κάμπινγκ, όπου παραθερίζουν με έναν οικογενειακό φίλο. Οταν οι δύο δολοφόνοι ξεκινούν τη θανάσιμη καταδίωξή τους με στόχο να τους βγάλουν από τη μέση, θα βρουν μπροστά τους τον κηδεμόνα των παιδιών που θα αποδειχθεί πολύ σκληρός αντίπαλος. (ΗΠΑ, 2013, 89′)

HeliosPlus