Europa League – Τελικός
Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΕΡΤ1, 21.45
Στο Friends Arena της Στοκχόλμης θα αναμετρηθούν Αγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν στο ποδόσφαιρο.


Ελληνική σειρά
Το σόι σου
ALPHA, 21.00
Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα έχουν πάει στη Γερμανία να επισκεφτούν τη Μαρίζα και ο Σάββας με τη Λυδία αναγκάζονται εκτάκτως να αφήσουν τα κορίτσια στην Μπέλα. Η συναναστροφή της με τις μικρές, αν και σύντομη, ξυπνάει στην Μπέλα το μητρικό της ένστικτο και αποφασίζει, με συνοπτικές διαδικασίες, να κάνει παιδί με διαδικασία από τράπεζα σπέρματος. Οταν η Χαρούλα και ο Βαγγέλης γυρίζουν από τη Γερμανία, η Μπέλα βρίσκεται ήδη σε ορμονοθεραπεία, πράγμα που σοκάρει τη Χαρούλα μόλις το μαθαίνει. Για καλή της τύχη όμως τα αφτιά του Βαγγέλη έχουν βουλώσει από την πτήση και δεν ακούει τι ακριβώς συμβαίνει.


Ξένη σειρά
Εξι αδελφές
ΕΡΤ2, 19.00
Η Αντέλα υποπτεύεται ότι ο Χερμάν την απατά, αρχίζει να ερευνά το θέμα και αυτά που μαθαίνει επιβεβαιώνουν τις υποψίες της. Ο Ροδόλφο, που βρίσκεται στο τέλος της προεκλογικής καμπάνιας, ζητεί από την Μπιάνκα να μείνει μαζί του στο σπίτι.


Ξένη ταινία
«Ανοιχτοί λογαριασµοί» (Payback)
Star, 22.00
Το 1967 στον «Επαναστάτη του Αλκατράζ» ο Λι Μάρβιν πέτυχε την καλύτερη ερμηνεία της κινηματογραφικής καριέρας του υποδυόμενος έναν πρώην κατάδικο αποφασισμένο να πάρει το αίμα αλλά και τα λεφτά του πίσω από τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν. Τριάντα χρόνια αργότερα ο Μελ Γκίμπσον προσπαθεί να δώσει τη δική του, εκμοντερνισμένη άποψη πάνω στον ίδιο ήρωα. Οι «Ανοιχτοί λογαριασμοί» δεν μπορούν φυσικά να συγκριθούν με το πρωτότυπο φιλμ (του Τζον Μπούρμαν), αλλά στην τηλεόραση κάνουν καλή παρέα για ένα ευχάριστο βράδυ. (ΗΠΑ, 1999, 93′)

HeliosPlus