Εκπομπή μαγειρικής
«Ready, Steady, Cook»
Alpha, 16.45
Η μεγαλύτερη μάχη της κουζίνας ξεκινά. Δύο στρατοί: της «Ντομάτας» και της «Πιπεριάς». Πολεμοφόδια οι συνταγές. Η μάχη για τη νίκη περνάει από την κουζίνα.
Εξι επιτυχημένοι σεφ διαγωνίζονται, ανά δύο, σε κάθε επεισόδιο με πέντε μόνο υλικά. Κατά τη διάρκεια της «μάχης», ο Ακης Πετρετζίκης μπαίνει και στις δύο κουζίνες, κάνει ερωτήσεις στους παίκτες, δίνει συμβουλές, αλλά κρατά και το χρονόμετρο. Η τελική ετυμηγορία ανήκει στο κοινό που βρίσκεται στο στούντιο. Η νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται μετά από ψηφοφορία και ο «γευστικός πόλεμος» ολοκληρώνεται.


Ξένες ταινίες
«Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 3» (Undisputed 3)
STAR, 22.20
Ο Γούρι Μπόικα, ο άλλοτε παλαιστής θρύλος των φυλακών, είναι πλέον σοβαρά τραυματισμένος στο γόνατο. Εχει πέσει τόσο χαμηλά που το μόνο που του αναθέτουν είναι να καθαρίζει τις τουαλέτες. Οταν όμως ένα νέο διεθνές τουρνουά πάλης για τροφίμους φυλακών ξεκινά, προσελκύοντας τους καλύτερους παλαιστές από τις φυλακές όλου του κόσμου, ο Μπόικα θα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του. (ΗΠΑ, 2010, 89′)
«Η εμμονή» (The forgotten)
MEGA, 23.10
Τι θα έκανες αν ό,τι γνώρισες, ό,τι πίστεψες, ό,τι αγάπησες δεν υπήρξε ποτέ; Η Τέλι Παρέτα καταφεύγει σε ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει την απώλεια του 8χρονου γιου της σ’ ένα αεροπορικό δυστύχημα. Προς μεγάλη της έκπληξη, ο ψυχίατρος ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν υπήρξε ποτέ και ότι τα οκτώ χρόνια αναμνήσεων είναι αποκύημα της φαντασίας της. Η Τέλι θα γνωρίσει έναν πατέρα με παρόμοια εμπειρία και μαζί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την ύπαρξη των παιδιών τους. (ΗΠΑ, 2004, 87′)

HeliosPlus