Ευρωλίγκα –Final 4
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός
ΕΡΤ2, 18.30
Στον πρώτο ημιτελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Sinan Erdem» της Κωνσταντινούπολης.
Ελληνική σειρά
Παραμύθι… αλλιώς ALPHA, 21.00
Οι απόγονοι παλεύουν με τους δύο στρατιώτες που βρέθηκαν μπροστά τους. Δεν έχουν αναγνωρίσει, όμως, ότι κάτω από τις στολές κρύβονται η πριγκίπισσα Αικατερίνη και η έμπιστή της Ασπασία. Μέχρι τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο λοχίας Γουλιέλμος και τα κορίτσια καταφέρνουν να ξεφύγουν… Στο παλάτι γίνεται χαμός με την εξαφάνισή τους. Η πριγκίπισσα Ελισαβέτα γίνεται έξω φρενών, διότι πιστεύει ότι η αδελφή της θέλει να βρει γαμπρό πριν από αυτήν.


Ξένες ταινίες
«Οι αναλώσιμοι 2»
(The expendables 2) Star, 22.20
Ο Μπάρνεϊ Μπος, ο Λι Κρίστμας, ο Γιν Γιανγκ, ο Γκούναρ Γένσεν, ο Τολ Ρόουντ και ο Χέιλ Σίζαρ επανενώνονται καθώς ο Κύριος Τσερτς προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μια φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδελφό τους. (ΗΠΑ, 2012, 98′)

«Επικίνδυνη αποστολή 4: Πρωτόκολλο φάντασμα»
(Mission impossible 4: ghost protocol)
ANT1, 23.00
Η σούπερ ομάδα πρακτόρων των «Επικίνδυνων αποστολών» του Ιθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος μιας έκρυθμης πολιτικής κατάστασης αφού ήταν παρούσα στο Κρεμλίνο την ώρα της… έκρηξής του. Χορταστική περιπέτεια του Μπραντ Μπερντ («Wall E»). (ΗΠΑ, 2011, 117′)

HeliosPlus