Ελληνικές σειρές
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Μετά την πολυήμερη απουσία της στην Αμερική, η Αλεξάνδρα επιτέλους επιστρέφει, έχοντας όμως υποστεί ένα μικρό κάταγμα στον αστράγαλό της και οι γιατροί προτείνουν φυσικοθεραπείες για ταχύτερη ανάρρωση. Τα μπλεξίματα στην οικογένεια όμως μεγαλώνουν. Και ο λόγος είναι ο γοητευτικός φυσικοθεραπευτής που έρχεται στο σπίτι και γοητεύεται αμέσως από την Αντωνία. Και το δείχνει. Και τη γοητεύει και εκείνη. Και τη διεκδικεί. Και ποιος ξέρει πού θα βγάλει αυτό με μία Αντωνία που μπαίνει πρώτη φορά στον πειρασμό. Αραγε θα ‘ναι και η τελευταία;
«Daddy cool»
ANT1, 23.00
Η Στέλλα βρίσκεται σε πανικό με την παρουσία του Αρη στο Mama’s και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Κατερίνα ανακαλύπτει τη σχέση του Μήτσου με τη Ζωή. Ο Κωστής προσπαθεί να ξεπεράσει τις ορμές του για τη Δανάη και ο Ντίνος προσφέρεται να τον βοηθήσει. Η Στέλλα προσπαθεί –κρυφά από τον Μάξιμο –να πείσει τον Αρη να φύγει, ενώ ο Μάξιμος αρχίζει να παραξενεύεται με την περίεργη συμπεριφορά της Στέλλας.
Ξένες ταινίες
«Interstellar»
STAR, 22.20
Η μυστηριώδης γοητεία της αναζήτησης του αγνώστου σε συνδυασμό με την υπόκλιση προς την αγία οικογένεια βρίσκονται στην καρδιά της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, με τον Μάθιου Μακόναχι ικανότατο αστροναύτη που αναζητεί να βρει τον πλανήτη που θα σώσει το ανθρώπινο είδος. (ΗΠΑ, 2014, 160′)
«Rollerball»
MEGA, 01.10
O Τζόναθαν είναι παίκτης του rollerball, ενός βίαιου παιχνιδιού που συνδυάζει μοτοσικλέτες και rollers και προβάλλεται στην τηλεόραση σημειώνοντας μεγάλη τηλεθέαση. Οταν θα διαπιστώσει πως πολλά από τα παιχνίδια είναι στημένα στο όνομα της τηλεθέασης και των παράνομων στοιχημάτων θα τα βάλει με τον αδίστακτο ιδιοκτήτη της ομάδας. (ΗΠΑ, 2002, 90′)

HeliosPlus