Ενημερωτική εκπομπή
«Ιστορίες»
ΣΚΑΪ, 00.30
Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί και επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς, επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς. Ιστορίες με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τη Σία Κοσιώνη και τον Τάσο Τέλλογλου.
Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Η Μαρίνα πείθει τον Ηλία να γραφτεί στο κολυμβητήριο, μα τελικά θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί καλύτερα όσον αφορά τους κανονισμούς. Η Νικολέτα αποφασίζει να γράψει ένα αστυνομικό βιβλίο, με τη βοήθεια του παππού της. Αποδεικνύεται όμως πως ο Διονύσης έχει καλύτερες ιδέες. Ο Σίμος θυμάται ότι μικρός έγραφε ιστορίες και αποφασίζει να τις μοιραστεί με τη Λένα. Η Βούλα κι ο Μηνάς γυρίζουν από Αθήνα όπου πήγαν να βοηθήσουν στη μετεγκατάσταση των παιδιών από Τουρκία σε Ελλάδα. Μαζί όμως με την αλλαγή πατρίδας, ήρθαν και μεγαλύτερες αλλαγές.
Ξένες ταινίες
«Ο εκτελεστής» (Shooter)
ΑΝΤ1, 24.00
Ο Μπομπ Λι Σουάγκερ είναι ένας από τους καλύτερους σκοπευτές των Ειδικών Δυνάμεων. Τρία χρόνια πριν έλαβε μέρος σε μια κυβερνητική επιχείρηση στην Αιθιοπία η οποία «στέφθηκε» από αποτυχία. Ο άμεσος συνεργάτης του σκοτώθηκε και ο ίδιος αποσύρθηκε. Οι άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών όμως θα ζητήσουν τη βοήθειά του ώστε να αποτραπεί πιθανή απόπειρα δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ. Εχοντας βρει το αδύνατο σημείο του, που δεν είναι άλλο από την πίστη του στο Σύνταγμα, δέχεται. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. (ΗΠΑ, 2007, 126′)

HeliosPlus