Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Δανάη τρομοκρατημένη από τον Πάτροκλο, δεν λέει στη Μελίνα και στον Αχιλλέα την αλήθεια γι’ αυτό που πλέον ξέρει για την απαγωγή της Αγάπης. Την ίδια στιγμή ο Διαμαντής αναγκάζει τον Πάτροκλο να παραδεχθεί ότι αυτός και ο Αλκιβιάδης σκότωσαν τον γιο του Συντυχάκη για να παγιδεύσουν τον Σήφη. Στο μεταξύ η Αλκηστις και ο Ανδρέας κάνουν σχέδια για το μέλλον τους και αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Αθήνα. Παράλληλα, στη Λευκωσία, η Μαρίνα φεύγει κακήν κακώς από το σπίτι των Ματθαίων και πηγαίνει να μείνει στης Αλεξάνδρας, καθώς η Δήμητρα κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιο επιθετική με την κόρη της. Οι γονείς της Στέλλας βλέπουν στον δρόμο τον Ματθαίο να φιλάει την Αναστασία και τους έρχεται κεραμίδα.

Ξένες ταινίες
«Η οργή των Τιτάνων» (Wrath of the Titans)
Star, 22.20
Μία δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας επιχειρεί να ξεκινήσει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς. Εχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδους αρχηγού τους Κρόνου, οι οποίοι αφότου τον ανέτρεψαν τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως δεν μπορεί να αδιαφορήσει. (Ισπανία / ΗΠΑ, 2012, 87′)

«Η άκρη του νήματος» (Jagged edge)
MEGA, 23.10
Μια δυναμική δικηγόρος (Γκλεν Κλόουζ) αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός εκδότη (Τζεφ Μπρίτζες), κατηγορουμένου για τον φόνο της γυναίκας του. Διάσημο δικαστικό θρίλερ της δεκαετίας του 1980, που ακολουθεί τα χνάρια του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Μαρκάντ. (ΗΠΑ, 1985, 104′)

HeliosPlus